Eski hakim ve savcının oğlu yine bir olaya karıştı

Eski hakim ve savcının oğlu yine bir olaya karıştı, bilindiği üzere daha önce Bakırköy'de vatandaşların üzerine aracını sürdüğü için haberlere konu olmuş, hakim olan annesi oğlunu savunmak için meslekten istifa ederek avukat olmuştu.

Eski hakim ve savcının oğlu yine bir olaya karıştı
Editör: adalet.tv
10 Mayıs 2024 - 10:24 - Güncelleme: 10 Mayıs 2024 - 15:36
Reklam
Geçtiğimiz yıllarda İstanbul'un Bakırköy ilçesinde vatandaşların üzerine otomobilini sürerek yaralanmasına neden olan ve çeşitli diğer suçlardan 9 adet hükmün açıklanmasının geri bırakılması kararı verilen annesi eski hakim babası ise eski cumhuriyet savcısı G. S. G.'in yeni bir olaya karıştığı öğrenildi.

SİLAHLA TEHDİT OLAYI

İstanbul'dan ayrıldığı belirtilen G. S. G.'nin bu kez Sinop'ta bir vatandaşı silahla tehdit ettiği ve bu suçtan dolayı 6 ay 22 gün hapisle cezalandırılmasına karar verildiği öğrenildi.

Cezayı veren mahkeme gerekçeli kararda "erteleme" kararı verdi. Yargılamayı yapan hakimin, haksız tahrik ve takdiri indirim uygulayarak cezanın 6 ay 22 güne düşürülmesine hükmetti. Sanığa verilen ceza ertelenerek 1 yıl 6 ay 22 gün süreyle denetim altında bulundurulmasına da karar verildiği belirtildi.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 2 Yorum
  • Sana Ne
    1 hafta önce
    Twitterdeki başlıkta kasıtlı olarak kötü niyetli başlıkla paylaşım yapmışsınız. Terbiyeden yoksunsunuz. Kınıyorum!
  • garip
    1 hafta önce
    ammada triplisiniz ha