Adalet Sen'den 'mobbing' anketi

Adalet Sen'den ankete ilişkin yapılan açıklama: Ankete katılım sağlayarak mevcut mobbing durumunun gelmiş olduğu seviyeyi aktarmak için önemli bir veri sağlanabilir. Ankete katılımın en asgari düzeyde olması çok önemlidir. Tüm meslektaşlarımızın ankete katılımını bekliyoruz!

Adalet Sen'den 'mobbing' anketi
Editör: adalet.tv
17 Mayıs 2024 - 11:33
Adalet Sen Genel Başkanı Niyaz Dülger, resmi X hesabından yaptığı açıklama ile anket başlattıklarıı duyurdu. Başkan Dülger'in açıklaması:

Adliyelerden gelen şikayetler sonucunda Adalet Bakanlığı bünyesinde bir komisyon kurulması ve meclis gündemine taşınması için adliyedeki iş yerindeki çalışma ortamının herkes için sağlıklı ve adil olması son derece önemlidir. Bu nedenle, meslektaşlarımızın deneyimlerini anlamak ve gerekli adımları atmaya yönelik olarak bir anket düzenliyoruz. 

Lütfen, iş yerindeki mobbing durumuyla ilgili deneyimlerinizi paylaşmak için aşağıdaki ankete katılın. Verdiğiniz yanıtlar, adliyelerde daha iyi bir çalışma ortamı oluşturulması için değerli bir kaynak olacaktır. 

ANKET İÇİN TIKLAYINIZ

Anketinizi doldurarak katkıda bulunmanızı ve deneyimlerinizi paylaşmanızı rica ederiz. Anket sonuçlarının gizli tutulacağını ve sadece iyileştirme amaçlarıyla kullanılacağını belirtmek isteriz. 

Sorularınız veya endişeleriniz varsa, lütfen bize ulaşmaktan çekinmeyin. Destekleriniz için şimdiden teşekkür ederim.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum