Yargı ve emniyetteki gizli yapılanma kime bağlı?

Yargı ve emniyetteki gizli yapılanma kime bağlı? sorusuna bir cevap da gazeteci NEdir Şener'den geldi.

Yargı ve emniyetteki gizli yapılanma kime bağlı?
Editör: adalet.tv
15 Mayıs 2024 - 15:40 - Güncelleme: 15 Mayıs 2024 - 15:54
Gazeteci Nedim Şener, 13 Mayıs'ta emniyet ve yargıda yaşananlara dikkat çekmiş ve bunların arkasında "Nurcu-Okuyucu" diye bilinen grubun olduğunu yazmıştı.

Konuyla ilgili herhangi bir resmi açıklama yapılmazken Şener'in yazısından öne çıkan kısımlar ise şöyle: "Emniyet içinde özellikle “Nurcu-Okuyucu” diye bilinen grup, bu operasyonu kısa süre içinde hükümete darbeye dönüştürdü."

"Elbette her kumpasta olmazsa olmaz medya ayağı üzerinde ayrıca durmak gerekiyor. Yurt içinden ve yurt dışından FETÖ’cüler ve iş birliği yapan sözde gazeteciler de bu kumpasta elbette kendilerine verilen rolü oynadılar. FETÖ’cüleri zamanından biliyoruz; zaten böyle bir kumpas Emniyet-Yargı-Medya ayakları olmadan gerçekleşemez."


ADALET TV YORUM

Sene olmuş 2024, dünya; teknoloji ve bilim alanında ilerlerken Türkiye olarak böylesine önemli bir jeopolitik konuma sahip olup; tarikatları, şeyhleri, müritlerii ve mafyaları konuşmamız nasıl açıklanır, nasıl izah edilir?

"O tarikat kötü, bu tarikat iyi" saçmalığından ne zaman vazgeçilir? devlet kadroları siyasi partiler ve tarikatlar yerine bu ülkenin öz evlatlarına liyakatli bir şekilde mülaktsız, şartsız, şurtsuz ne zaman teslim edilir? Bu soruların cevabını bulduğumuz zaman ülke olarak bizim de gündemimiz kalıcı olarak değişecektir.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum