Başsavcıya hazırlanan kumpasın ses kaydı çıktı

Eski Ankara Cumhuriyet Başsavcısı Yüksel Kocaman'ın da Ayhan Bora Kaplan suç örgütü dosyasına dahil edilmeye çalışıldığı ses kayıtlarında ortaya çıktı.

Başsavcıya hazırlanan kumpasın ses kaydı çıktı
Editör: adalet.tv
10 Mayıs 2024 - 10:08
Reklam
Ayhan Bora Kaplan suç örgütü kapsamında çok sayıda emniyet görevlisi açığa alınmış bazıları ise tutuklanmıştı. Davanın kapsamı genişledikçe ilginç detaylarda gündeme gelmeye devam ediyor.

Ulusal basında yer alan son habere göre eski Ankara Cumhuriyet Başsavcısı Yüksel Kocaman'ın da Ayhan Bora Kaplan suç örgütü dosyasına dahil edilmeye çalışıldığı ortaya çıktı.

Basında yer alan bilgilere göre; telefonda Ankara Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdür yardımcısı Ş.D. Serdar Sertçelik'e "Ahmet Yıkılmaz, Yüksel Kocaman bunlarla ilgili bişey yok mu dostum?" dediği görüşmelere yansıdı. Serdar Sertçelik ise "müdürüm onu tanımıyorum valla" dediği, Organize Şube Müdür yardımcısı Ş.D.'nin ise "başsavcı vekili vardı ya işte" dediği anlar kayıtlara girmiş oldu.

Bilindiği üzere dün (09 Mayıs) Ayhan Bora Kaplan organize suç örgütünün iki numarası olduğu iddiasıyla yargılanan firari Serdar Sertçelik'in Ankara İl Emniyet Müdürlüğü ile ilgili iddialarda bulunmasının ardından İçişleri Bakanlığı tarafından mülkiye müfettişleri görevlendirilmişti. 3 üst düzey emniyet müdürü görevden uzaklaştırılmıştı.

Basında aynı olayla ilgili birbirine zıt detaylar ortaya çıktığı için vatandaşlar hangi bilgiye inanacağını şaşırdı. Hal böyle olunca yargıya olan güven zedelenmeye devam ediyor.

Son dönemde basında yer alan ve kamuoyunu ilgilendiren önemli davalarda emniyet ve diğer kamu personelinin olaylarda adı geçmesi büyük bir soru işareti olarak dikkatlerden kaçmadı.

Basında yer alan detaylar akıllara Netflix'de yayınlanan popüler uyuşturucu kaçakçısı dizilerindeki sahneleri getirdi.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 1 Yorum
  • DERDİ BÜYÜK
    1 hafta önce
    AYNI KİŞİ HAKKINDA BİRBİRİNE ZIT İKİ HABER OKUYORUZ BAZEN. ONDAN BEN HİÇBİRŞEYE İNANMIYORUM. BİR KURUMA DA GÜVENİM KALMADI MAALESEF. OKUDUKÇA ÜLKEM ADINA ÜZÜLÜYORUM