ZiraatBank'tan Bosna Hersek'teki Zenica-Doboj Kantonu'ndaki küçük ve orta ölçekli işletmelere destek

osna Hersek'teki Zenica-Doboj Kantonu Ekonomi Bakanlığı ve Ziraat Bank Bosna Hersek arasında kanton bölgesinde faaliyet gösteren küçük ve orta...

ZiraatBank'tan Bosna Hersek'teki Zenica-Doboj Kantonu'ndaki küçük ve orta ölçekli işletmelere destek
Editör: AA
03 Kasım 2023 - 20:14
Reklam
osna Hersek'teki Zenica-Doboj Kantonu Ekonomi Bakanlığı ve Ziraat Bank Bosna Hersek arasında kanton bölgesinde faaliyet gösteren küçük ve orta ölçekli işletmeler için kredi limiti yerleştirilmesine ilişkin sözleşme imzalandı.

Zenica-Doboj Kantonu Başbakanı Nezir Pivic'in de katılımıyla düzenlenen imza törenine, Bosna Hersek Zenica-Doboj Kantonu Ekonomi Bakanı Samir Sibonjic ve ZiraatBank Bosna Hersek'in Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Suer katıldı.

Yaklaşık 4 milyon avro olarak belirlenen kredi limitine ilişkin faizin bir kısmının Zenica-Doboj Kantonu Ekonomi Bakanlığı tarafında sübvansiyon edilmesini öngören sözleşmeye ilişkin Sibonjic, "İmzalanan kredi limiti sözleşmesinde bakanlığımız bankanın krediyi onayladığı ticari kuruşların her biri için yüzde 3 oranında yıllık faiz sübvansiyonu sağlamayı taahhüt ediyor." dedi.

Suer de ZiraatBank'ın Zenica-Doboj Kantonu'nda bulunan küçük ve orta ölçekli işletmelerin güçlenmesine katkı sağlamak istediklerini belirtti.

Pivic de kanton içerisinde daha fazla yatırımın yapılması için çalışmalarına devam edeceklerini kaydetti.



FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum