Gözaltına alınan zabıt katibi mafyaya bilgi sızdırmış

Suç örgütü operasyonu kapsamında gözaltına alınan zabıt katibinin dışarıya bilgi sızdırdığı öğrenildi.

Gözaltına alınan zabıt katibi mafyaya bilgi sızdırmış
Editör: adalet.tv
30 Mart 2023 - 17:02
Reklam
İzmir'de “akbaba” isimli operasyon düzenlenmiş şüpheli şahıslar gözaltına alınmıştı.Adliye çalışanları ihaleye katılacakların kimliklerini mafyaya sızdırdığı ortaya çıktı.

İzmir'in Ödemiş ve Tire ilçelerinde aralarında adliyede görevli memurların da bulunduğu mafya tipi yapılanma üyelerine düzenlenen Akbaba isimli Operasyonda gözaltına alınan 18 şüpheli emniyet işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

KOM şube ekipleri tarafından yapılan operasyonda gözaltına alınan adliye çalışanlarının ise ihaleye katılanların kimliklerini deşifre ettiği, bu yöntemle çete üyelerinin ihaleye gireceklere baskı ve tehdit yaparak ihaleleri elde ettikleri ortaya çıktı.

Emniyet kaptanlarından alınan bilgiye göre operasyon çerçevesinde ekipler tarafından gözaltına alınan Ödemiş Adliyesinde görevli Sulh Hukuk Satış Müdürü S.C. ve Zabıt Katibi A.Y.'nin, adliyedeki önemli ihale dosya bilgilerini çete üyelerine önceden gizli bir şekilde bildirdiği, ihaleye katılanların kimliklerini deşifre ettiği ve bu yöntemle çete üyelerinin ihaleye gireceklere baskı ve tehdit uygulayarak ihaleleri illegal yollarla kazandıkları öğrenildi.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum