Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan memur ve emeklilere zam mesajı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, katıldığı bir mitingde memurlar ve emeklileri ilgilendiren bir açıklama yaptı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan memur ve emeklilere zam mesajı
Editör: adalet.tv
04 Mayıs 2023 - 13:08
Reklam
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Temmuz ayında hem enflasyon farkını hem refah payını dikkate alan yeni artışlarla çalışanlarımızı ve emeklilerimizi daha da rahatlatacağız." dedi.

Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkanlar: Giresun dün Pontus çetelerine bu vatan topraklarını dar etmişti. İnanıyorum ki Giresun bugün de Kandil'in şakşakçılarına, FETÖ'nün haşhaşilerine vatan topraklarını dar edecek
14 Mayıs'ta sadece sizin oy kullanmanız yeterli değil, en az bir dostunuzu, komşunuzu sandığa götürerek oy vermesini sağlamanız lazım.

Kandil'den selam geliyor Bay Bay Kemal'e. Ne diyor, "Desteğimiz onunla." Bu Kandil'dekiler, Kürt kardeşlerimi tenzih ediyorum, Kürt kardeşlerimle bunların benzer yanı yok, hiç alakası yok. Ama bunların dini yok, bunların ezanı yok.

Ekonomide büyük mücadeleler ve fedakarlıklar sonucunda kurduğumuz yerli ve milli modeli yıkıp ülkemizi tefecilerin at koşturduğu yer haline getirmek istiyorlar.

(Kılıçdaroğlu) Çayı görse anlamaz, fındığı görse tanımaz ama bol bol yalanı söyler
Çarşıda pazarda yaşanan bütün pahalılıkları yine biz aşarız. Ama görüyorsunuz enflasyon her ay biraz daha düşüyor. Yüzde 64'ten önce yüzde 50'ye ardından geçtiğimiz ay itibariyle yüzde 43'e indi.

Temmuz ayında hem enflasyon farkını hem refah payını dikkate alan yeni artışlarla çalışanlarımızı ve emeklilerimizi daha da rahatlatacağız

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 1 Yorum
  • Ü.E.
    1 yıl önce
    Memur ve emekliler temmuzda zaten zam alıyor da çalışma bakanının giderayak 1. Dereceye düşen tüm memurlara 3600 ek gösterge verecez kanun teklifimiz hazır ilk işimiz bu söylemini nedense cumhurbaşkanı hiç ağzına bile almıyor. O çalışma bakanını bağlayan bir açıklama mı demek için mi? Söz verip tutulmayınca insanın güveni kalmıyor