Turizm kenti Antalya'da yılbaşı için trafik tedbirleri üst seviyeye çıkarıldı

- İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin gece gündüz görüntü tespiti yapma kabiliyetine sahip özel donanımlı helikopterle yılbaşı dolayısıyla yaptığı denetimler AA ekibince görüntülendi - Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürü Önder Kavak: - "Haftada üç, dört defa havadan helikopterli denetim yaparak, kural ihlallerinin önüne geçmeye çalışıyoruz. Denetimlerin çok faydasını görüyoruz"

Turizm kenti Antalya'da yılbaşı için trafik tedbirleri üst seviyeye çıkarıldı
Editör: AA
31 Aralık 2022 - 11:21
Reklam
AYŞE YILDIZ - Antalya'da, yılbaşı dolasıyla havadan ve karadan trafik denetimlerini artıran polis ekipleri, 20 kilometreye kadar görüntü alabilen helikopterle kurallara uymayan sürücülere göz açtırmıyor.

Denizi, kumu, güneşi, tarihi ve turistik mekanları, lüks tesisleriyle yılbaşında da çok sayıda yerli ve yabancı turistin tatil yapacağı Antalya'da tedbirler artırıldı.

Vatandaşların ve turistlerin huzur içinde yeni yıla girmesi, trafikte yoğunluk oluşmaması ve güvenli ulaşım için Antalya İl Emniyet Müdürlüğü Bölge Trafik Denetleme Şubesi ekipleri, belirli bölgelerde kontrol noktaları oluşturdu.

Kentte karadan yürütülen trafik kontrollerinin yanı sıra dron ve helikopterle havadan yapılan denetimler de artırıldı. Emniyet Genel Müdürlüğü Havacılık Dairesi Başkanlığının Antalya Emniyet Müdürlüğü bünyesinde görevlendirdiği helikopterle kural ihlali yapan sürücüler anında tespit ediliyor.

Emniyet teşkilatının "kartal gözü" olarak da bilinen, gece gündüz görüntü tespiti yapma kabiliyetine sahip özel donanımlı helikopterin, yılbaşı dolayısıyla yaptığı uçuşa Anadolu Ajansı

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum