Malezya Dışişleri Bakanı İslamofobi ile Mücadele Özel Temsilcisi Abdul Razak Ahmad AA'ya konuştu

- "Türkiye'den ve özellikle Anadolu Ajansından Müslüman karşıtlığı ile mücadelede uygulayabileceğimiz her şeyi öğrenmek istiyoruz. İslamofobi ile mücadele konusunda ülke olarak ön saflarda yer alıyorsunuz. Bu nedenle bu konuyu sizden öğrenmek bizim için önemli" - "(Norveç'te Kur'an'ın yakılmasına verilen iznin iptal edilmesi) Bu bize Türk diplomasisinin çalıştığını, Türkiye'nin yumuşak gücünün çalıştığını gösteriyor" - "İslamofobik olan her şey aslında doğası gereği suç olarak kabul edilebilir. Tıpkı antisemitizmin birçok ülkede suç sayıldığı gibi. İslamofobiyi özellikle Müslüman ülkelerde de suç saymalıyız"

Malezya Dışişleri Bakanı İslamofobi ile Mücadele Özel Temsilcisi Abdul Razak Ahmad AA'ya konuştu
Editör: AA
03 Şubat 2023 - 11:21
Reklam
GÜLÇİN KAZAN DÖGER - Malezya Dışişleri Bakanı Barış Sağlama ve İslamofobi ile Mücadele Özel Temsilcisi Abdul Razak Ahmad, Norveç'te Kur'an-ı Kerim yakılmasına verilen iznin iptal edilmesine ilişkin, "Bu bize Türk diplomasisinin çalıştığını, Türkiye'nin yumuşak gücünün çalıştığını gösteriyor." dedi.

Ahmad, AA bünyesinde kurulan ve Müslüman karşıtlığı başta olmak üzere dünyadaki tüm ayrımcılık vakalarını takip ederek haberleştiren Ayrımcılık Hattı'na yaptığı ziyarette, Anadolu Ajansı

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum