Mahkeme hakimi görevdeyken bir vatandaşı silahla vurdu

Mahkeme hakimi, sara krizi geçirdiği iddia edilen vatandaşı yanlışlıkla bacağından vurdu adam hastaneye kaldırılırken, başsavcılık olayla ilgili adli soruşturma başlattı.

Mahkeme hakimi görevdeyken bir vatandaşı silahla vurdu
Editör: adalet.tv
05 Mayıs 2023 - 18:26 - Güncelleme: 05 Mayıs 2023 - 18:40
Reklam
İstanbul Çağlayan'da meydana gelen olay yürekleri ağızlara getirdi. Alınan bilgiye göre sara nöbeti geçirdiği iddia edilen bir vatandaş, omzuna tutunduğu mahkeme hakimi tarafından beylik tabancasıyla bacağından vuruldu.

SALDIRI OLARAK DEĞERLENDİRDİ

12. İcra Hukuk Mahkemesi Başkanı F.Ö. (33), keşif için gittiği olay yerinde inceleme yapmaya başladı. O sırada mahallelinin de yakından tanıdığı Ali İhsan Y. (63) isimli vatandaş, iddiaya göre kaldırımda sara krizi geçirdi. Saldırıya uğradığını düşündüğü için üzerinde taşıdığı tabanca ile ateş ettiği öğrenilen hakimin yaraladığı adam olay yerine çağrılan 112 Acil sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırılırken, başsavcılık olayla ilgili adli soruşturma başlattı.

GÖRGÜ TANIĞI İFADESİ

Olaya şahit olan bir görgü tanığı ise şu ifadeyi kullandı: Yanlış görmediysem mahkeme hakiminin düğmeleri kopmuş, boğazında ise yaralanma vardı. Muhtemelen kriz geçiren ona tutununca kendisine saldırıyor diye müdahale etti.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum