Incity Investments, TA Projects ortaklığıyla portföyündeki gayrimenkul projelerini Azerbaycan'da tanıttı

- Boss4 İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı ve Incity Investments & TA Projects Kurucu Ortağı Abdülkadir Akkuş: - "Nitelikli konut üreticilerinin projelerinden oluşturduğumuz binlerce gayrimenkulden oluşan portföyümüzü Türkiye’de ev sahibi olmak isteyen Azeri dostlarımıza açmış bulunuyoruz"

Incity Investments, TA Projects ortaklığıyla portföyündeki gayrimenkul projelerini Azerbaycan'da tanıttı
Editör: AA
05 Mayıs 2023 - 13:56
Reklam
oss4 İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Akkuş'un kurucusu olduğu Incity Investments, TA Projects ortaklığıyla portföyündeki gayrimenkul projelerini Azerbaycan Bakü'de düzenlenen toplantıyla tanıttı.

Şirket açıklamasına göre, Incity Investments & TA Projects iş birliğiyle düzenlenen organizasyonda Türkiye'de yatırım yapmak isteyen Azeri vatandaşlarına özel sunumlar gerçekleştirildi. Türkiye'nin çeşitli illerinden sıfır ve ikinci el olmak üzere binlerce gayrimenkulün tanıtıldığı organizasyonda 10 yıl vadeli özel mortgage kredisi ve ödeme koşulları da anlatıldı.

Boss4 İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı ve Incity Investments & TA Projects Kurucu Ortağı Abdülkadir Akkuş, Türkiye’de güvenli ve konforlu yaşamın bir parçası olmak isteyen Azerbaycanlı yatırımcılara çağrıda bulundu.

- "Azerbaycanlı kardeşlerimizi Türkiye'ye davet ediyoruz"

Açıklamada görüşlerine yer verilen Abdülkadir Akkuş, "Nitelikli konut üreticilerinin projelerinden oluşturduğumuz binlerce gayrimenkulden oluşan portföyümüzü Türkiye’de ev sahibi olmak isteyen Azeri dostlarımıza açmış bulunuyoruz." ifadelerini kullandı.

Türkiye’nin istenilen bölgesinden ev sahibi olabilme imkanı sağlayan şirketlerinin, mümkün olan en uygun finansman şartlarını ve avantajlarını sağlamak amacıyla Türkiye'nin önemli yatırım bankalarından Pasha Bank Türkiye ile iş birliğine gittiğini aktaran Akkuş, şunları kaydetti:

"Ülkemizin en güzide şehirlerindeki nitelikli konut projelerini tanıtmak ve dostluk köprümüzü daha da pekiştirmek istiyoruz. Bu çerçevede 10 yıla varan vadelerde, uygun faiz oranları ile Türkiye’de konut sahibi olmak isteyen tüm Azerbaycanlı kardeşlerimizi Türkiye'ye davet ediyoruz.

Türkiye'nin inşaat alanındaki gücü yabancı yatırımcıların da Türkiye'ye güvenle bakmasına neden oluyor. Türkiye, Türk Cumhuriyetlerindeki yatırımcılar için pek çok avantajı da beraberinde getiriyor. Ülkemiz kültürel, sosyal benzerlik, dini uyum, güvenli, konforlu bir yaşam fırsatı, iklim, uygun tatil seçenekleri, samimiyet ve kazandıran yatırım alternatifleri nedeniyle Türk Cumhuriyetlerindeki yatırımcıların tercihi oluyor."


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum