Yargıtay üyesinin eşini köpek ısırdı

Köpeklerden kaynaklanan yaralanma olaylarına bir yenisi eklendi. Yargıtay üyesinin eşini köpek ısırdı.

Yargıtay üyesinin eşini köpek ısırdı
Editör: adalet.tv
06 Temmuz 2023 - 10:45 - Güncelleme: 06 Temmuz 2023 - 11:01
Reklam
Ülkemizde son dönemde artarak devam eden köpek saldırılarına bir türlü kalıcı önlem alınamadı. İstanbul Ataşehir'de, hakim savcı lojmanlarının hemen yanında köpek saldırısına uğrayarak ağır şekilde yaralanan kadın, Yargıtay üyesi Hayri Kaynar'ın eşi çıktı. Son dönemde köpeklerden kaynaklanan yaralanma olaylarına bir yenisi daha eklenmiş oldu.

İstanbul Ataşehir'de bulunan hakim ve Cumhuriyet savcısı lojmanlarında ikamet eden bir hakim eşi, lojman civarında devam eden inşaatın önünde olan ve olay sırasında zincirlerini kırdığı iddia edilen kangal köpeğinin saldırısına uğradı.

Boynundan ve gözünden yara alan A.K isimli kadın olay yerine çağrılan 112 acil sağlık ekibinin ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırılırken sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Görgü tanıklarından biri, olay yerinden geçerken kendisinden yardım istendiğini belirterek, ''Kocaman kangal köpek parçalamış kadını. Ben taş atınca başka yöne kaçtı. Kadını yoldan geçen ambulansa verdik.'' diye konuştu.

Olay yerinde bulunanlardan Bahar Demir ise bu yolu her gün kullandıklarını, işe gidip geldiklerini söyledi.

Demir, yetkililere daha önce konuyla ilgili şikayette bulunduklarını kaydederek, ''Şu an psikolojim bozuldu. Köpek en ufak bir şeye koşuyor.'' ifadelerini kullandı.

Alınan bilgiye göre saldırgan köpek, belediye ekipleri tarafından olay yerinden götürülerek uzman ekiplere teslim edildi. Olayla ilgili soruşturma başlatan polis de köpeği beslediği öğrenilen inşaatın bekçisini ise gözaltına aldı.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum