TOSFED'in Mobil Eğitim Simülatörü deprem bölgesindeki 11 ilde 5 bin çocukla buluştu

Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu (TOSFED) tarafından "Hayata değer katar" sloganıyla Yatırım Finansman ana sponsorluğunda hayata...

TOSFED'in Mobil Eğitim Simülatörü deprem bölgesindeki 11 ilde 5 bin çocukla buluştu
Editör: AA
20 Haziran 2023 - 16:42
Reklam
Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu (TOSFED) tarafından "Hayata değer katar" sloganıyla Yatırım Finansman ana sponsorluğunda hayata geçirilen Mobil Eğitim Simülatörü, deprem bölgesindeki 11 ilde 5 bin çocukla buluştu.

TOSFED'ten yapılan açıklamaya göre Mobil Eğitim Simülatörü, deprem bölgesindeki 11 ilde 19 farklı lokasyonda 5 binden fazla çocuğa ulaştı ve proje kapsamında onların rehabilitasyon süreçlerine katkıda bulunuldu.

Mobil Eğitim Simülatörü projesi, 8 Mayıs tarihinden bu yana sırasıyla Kahramanmaraş, Osmaniye, Adana, Hatay, Gaziantep, Kilis, Diyarbakır, Şanlıurfa, Adıyaman, Malatya ve Elazığ illerini ziyaret etti.

Proje kapsamında ilk ve ortaokul seviyesindeki çocuklara 8 binden fazla kitap, 3 binden fazla oyuncak, balon, zeka oyunu ve kutu oyunu dağıtılırken, çocuklar için simülatör deneyiminin yanı sıra, pedagoglar ve canlı maskot figür eşliğinde aktiviteler gerçekleştirildi.


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum