Sağlık Bilimleri Üniversitesinin "Vefa" ve "4. Şahane Medya" ödülleri sahiplerini buldu

- "Mekteb-i Tıbbiyye-i Şahane Vefa Ödülü", Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan adına Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Prof. Dr. Serkan Topaloğlu'na takdim edildi - Anadolu Ajansı muhabiri Elif Küçük, Haber Ajansı dalında "Yılın Sağlık Muhabiri Ödülü"ne layık görüldü

Sağlık Bilimleri Üniversitesinin "Vefa" ve "4. Şahane Medya" ödülleri sahiplerini buldu
Editör: AA
15 Nisan 2023 - 09:49
Reklam
Sağlık Bilimleri Üniversitesinin (SBÜ) kuruluşunun 8'inci yıl dönümü dolayısıyla düzenlenen programda "Mekteb-i Tıbbiyye-i Şahane Vefa Ödülleri" ve "4. Şahane Medya Ödülleri" sahiplerini buldu.

Kuruluşundan bu güne üniversiteye destek veren isimler ile sağlık temalı haberlerin "adsız kahramanları"na teşekkür etmek amacıyla düzenlenen ödül törenleri, Hamidiye Külliyesi Mekteb-i Tıbbiyye-i Şahane binasında gerçekleştirildi.

SBÜ Rektörü Prof. Dr. Cevdet Erdöl tarafından takdim edilen "Mekteb-i Tıbbiyye-i Şahane Vefa Ödülleri", ilk olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan adına Cumhurbaşkanı Başdanışmanı, Cumhurbaşkanlığı Sağlık ve Gıda Politikaları Kurulu Başkanvekili Prof. Dr. Serkan Topaloğlu'na verildi.

"Vefa Ödülü" verilen isimler arasında Eski Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı ve Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Prof. Dr. Yekta Saraç, 25. Dönem TBMM Başkanı ve TBMM AK Parti Grup Başkanı İsmet Yılmaz, İstanbul İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Kemal Memişoğlu, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Ziraat Katılım Genel Müdürü Metin Özdemir, Vakıflar Genel Müdürü Sinan Aksu ve eski Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu da yer aldı.

Törende, "Televizyon", Yazılı Basın", "Ajans" ve "Dijital Yayın" kategorilerinde verilen 4. Şahane Medya Ödülleri de sahiplerini buldu.

Anadolu Ajansı

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum