Kafes operasyonunda 2 infaz koruma memuru gözaltına alındı

Kafes operasyonunda 2 infaz koruma memuru KOM şube ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Kafes operasyonunda 2 infaz koruma memuru gözaltına alındı
Editör: adalet.tv
15 Şubat 2024 - 12:43 - Güncelleme: 19 Şubat 2024 - 12:07
Reklam
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya göreve geldikten sonra suç örgütlerine neredeyse her gün operasyon yapılıyor. Operasyonlar ise "kafes" olarak isimlendiriliyor.

Operasyonlar kapsamında bazı kamu görevlilerinin de gözaltına alındığı, hakkında işlem yapıldığı biliniyor. Adalet Bakanlığı ve İçişleri Bakanlığı koordinesinde yapılan operasyonlar ilgiyle takip ediliyor.

Emniyet kaynaklarından alınan bilgiye göre; son kafes operasyonu kapsamında KOM şubeye bağlı polis ekiplerinin yaptıkları teknik takip sonucu Kocaeli'de göreve yapan 1 infaz koruma başmemuru ve 1 infaz koruma memurunun gözaltına alındığı öğrenildi.

Operasyon kapsamında gözaltına alınan memurların emniyette ifadelerinin alındığı ve savcılık sorgusunun yapılacağı, akabinde ise Sulh Ceza Hakimliğine sevk edileceği öğrenildi.

Gözaltına alınan infaz koruma memurlarının suç örgütleriyle ilişkisi ve kimlik bilgileri hakkında ise bir açıklama yapılmadı.

Emniyet kaynakları "kafes" operasyonlarının devam edeceğini ve ülke genelinde suç örgütlerinin nefes almasına izin verilmeyeceğini belirtti.

NOT: gözaltına alınan memurların tutuklandığı öğrenildi.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum