İstanbul'da uyuşturucu rekoru kırılıyor!

İstanbul'da polis ekiplerinin yaptığı operasyonlar sonucu rekor sayıda uyuşturucu madde ele geçirildi.

İstanbul'da uyuşturucu rekoru kırılıyor!
Editör: adalet.tv
15 Nisan 2023 - 22:33
Reklam

Emniyet kaynaklarından alınan bilgiler göre son 1 ay içerisinde narkotik şubeye bağlı uzman polis ekipleri tarafından yapılan operasyonlar sonucu yüzlerce kilogram uyuşturucu madde ele geçirildi.

Sadace bugün düzenlenen operasyonda 506 kilogram metamfetamin ele geçirildi, 5 şüpheli ise gözaltına alındı.

YÜZLERCE KİLO YAKALANDI

Ayrıca; 6 Mart ile 6 Nisan arasında Esenyurt, Silivri, Başakşehir, Pendik, Beylikdüzü, Küçükçekmece, Beyoğlu, Beykoz, Bahçelievler ve Kartal'da 13 ayrı operasyon düzenledi. Operasyonlarda 17 şüpheli yakalanırken, adreslerde yapılan aramalar ve uygulamalarda 357 kilogram uyuşturucu, 2 kaleşnikof marka uzun namlulu silah, 7 tabanca, tüfek ele geçirildi. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden 16'sı tutuklanırken 1 şüpheli adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

HER YIL RAKAM ARTIYOR

Emniyetin açıkladığı rakamlara göre uyuşturucuyla mücadele kapsamında yakalanan uyuşturucu miktarı ve torbacı tabir edilen satıcı sayısında her geçen gün artış yaşanıyor. Her yıl bir önceki yıla göre rekor yenilenerek istatistikler güncelleniyor.

Bu rakamların en az bilançosu ise bu kadar uyuşturucu maddeyi içecek olan vatandaşın bulunuyor olması. Yani yakalanan her 1 gram uyuştucu maddenin bile en az 1 müşterisi olduğu anlamına geliyor. Polis ekiplerinin başaralı operasyonlarının önümüzdeki günlerde de sürmesi bekleniyor.

Ayrıca sadece İstanbul'da değil, bütün ülke genelinde yapılan operasyonlarda her gün kilolarca uyuşturucu madde ele geçiriliyor.


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum