İnfaz düzenlemesi Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi

İnfaz düzenlemesi resmi gazetede yayımlandı. 31 Temmuz gününden itibaren yeni düzenleme uygulanmaya başlayacak.

İnfaz düzenlemesi Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi
Editör: adalet.tv
15 Temmuz 2023 - 11:51 - Güncelleme: 15 Temmuz 2023 - 12:11
Reklam
Onbinlerce mahkum ve yakının merakla beklediği infaz düzenlemesi Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Düzenleme 31 Temmuz 2023 tarihinden itibaren uygulanacak.

Adalet TV ailesi olarak daha önce özel haberlerimizde infaz düzenlemesinin nasıl uygulanacağını ve hangi cezaların ne kadar yatacağını açıklamıştık. Haberlerimiz ulusal medya da geniş yer bulmuştu.

Bugün ise hem infaz düzenlemesinin Resmi Gazete'deki metnini hem de tekrardan  nasıl uygulanacağını ve hangi cezaların ne kadar yatacağını belirterek yasaya son noktayı koyacağız.
Resmi Gazete'de yayımlanan metin 349 sayfa olduğu için sayfa geç açılmaktadır.

Resmi Gazete metni için tıklayınız.
İnfaz düzenlemesi nasıl uygulanacak?
İnfaz düzenlemsi ile yatar süreler kaç ay?

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 3 Yorum
  • Ahmet Hamdi
    9 ay önce
    Yuh kardeşim artık ya mağdur o zaman ne diye devlete güveniyor. Bide af değil diyorlar utanmadan.. yıllarca ceza alıyorlar sözüm ona çoğu hiç cezaevine bile girmiyor veya birkaç günde çıkacak. Bu dünyanın neresinde olsa aftır. Yazıklar olsun be
  • Metin
    9 ay önce
    Suçun mağdurlarına kulaklarınızı kapattınız, hakkımı helal etmiyorum.
  • Ömer sarı
    8 ay önce
    Gardasim senin çoluğun çocuğun yokmu ben 10 sene ceza yattım pandemi izniyle cezaevinden çıktım evlendim 2 aylık bebeğim oldu şimdi ben eskiden yaptığım bir hatanın bedelini ödedim şimdi beni geri alsalar 2 aylık bebeğimin vebalini cekebilecenmi biraz empati kurun her cezaevine giren insan kötü değildir gardas biraz eleştirirken düşünerek eleştirin gün gelir senin basinada gelir düşmez kalkmaz bir Allah