Donald Trump neden tutuklandı, cezaevinde kaç gün kalacak, ne zaman tahliye olacak

ABD eski Başkanı Donald Trump 'Prosedür' gereği tutuklandı. Tutuklamanın detayları haberimizde.

Donald Trump neden tutuklandı, cezaevinde kaç gün kalacak, ne zaman tahliye olacak
Editör: adalet.tv
04 Nisan 2023 - 21:31 - Güncelleme: 04 Nisan 2023 - 21:37
Reklam
ABD eski Başkanı Donald Trump tutuklandı mı, Trump cezaevine girdi mi, Trump hangi cezaevinde, Trump neden tutuklandı, Trump'ı hangi hakim tutukladı, Trump ne zaman tahliye olacak, Trump cezaevinde kaç gün yatacak, Trump ne kadar yatacak, Trump neden ceza aldı.

Donald John Trump, 2017-2021 yılları arasında Amerika Birleşik Devletleri'nin 45. başkanı olarak görev yapmış Amerikalı siyasetçi ve iş insanıdır. ABD'nin eski Başkanı Donald Trump, yetişkin film oyuncusu Stormy Daniels'e 2016 Başkanlık seçimleri sırasında "sus payı" ödediği suçlamasıyla hakkında açılan dava kapsamında hakim karşısına çıkmak üzere Manhattan Ceza Mahkemesi'ne geldi.

Bilindiği üzere hakkında ceza davası açılan ilk eski ABD Başkanı olan Trump hakkında kolluk kuvvetleri gözetiminde parmak izi ve fotoğraf çekimine götürüldükten sonra karar verileceği açıklanmıştı.

MAHKEMEDE KENDİNİ SAVUNDU

Hakkında ceza davası açılan ilk eski ABD Başkanı olan Donald Trump, büyük bir kalabalığın beklediği ve tepesinde helikopterlerin uçtuğu mahkemeye gizli bir kapıdan girdi. Gözaltına alınan Trump, kendisine yöneltilen suçlamalar hakkında hakim karşısına çıktı.

TUTUKLAMA KARARI VERİLDİ

Hakkında ceza davası açılan ilk eski ABD Başkanı olan Donald Trump'ın davası bugün görüldü. Yetişkin film yıldızı Stormy Daniels'a "sus payı" ödenmesi sırasında ticari kayıtları tahrif ettiği iddiası sorulacak olan Trump, prosedür gereği tutuklandı. Trump ile ilgili detayların birkaç saat içerisinde netleşmesi bekleniyor.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum