Cumhurbaşkanı: Memura zam süreci yakında başlıyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan memurlara yapılacak zam ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı: Memura zam süreci yakında başlıyor
Editör: adalet.tv
15 Haziran 2023 - 06:59
Reklam
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Memur maaş artış oranlarıyla ilgili meclis sürecini yakında başlatıyoruz. Temmuz ayı engelli ve engelli yakını aylığı ile yaşlı aylıklarının ödemesini erkene alıyor, toplam 1,4 milyon kardeşimizi bayramdan önce sevindiriyoruz.

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplandı.

Beştepe'deki toplantı saat 14.30'da başladı.Yaklaşık 8.5 saat süren toplantıda her bakan ayrı ayrı sunum yaptı.

Toplantı sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklama yaptı:
"6 Haziran'daki toplantımızın ardından yeni Kabine üyelerinin de yemin etmesiyle görevimize devam ediyoruz. Hiçbir gecikmeye mahal vermeden Türkiye Yüzyılını inşa edecek kadroları oluşturuyoruz. Seçim belirsizliğinin sandıkların kapanmasıyla birlikte geride bırakılması çok önemli bir başarıdır. Milletimiz 14 Mayıs ve 28 Mayıs'taki iradesiyle eski sisteme dönüş önerilerini reddetmiş, parlamenter sistem tartışmaları açılmamak üzere kapanmıştır.”

Erdoğan: Memur maaş artış oranlarıyla ilgili meclis sürecini yakında başlatıyoruz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Temmuz ayı engelli ve engelli yakını aylığı ile yaşlı aylıklarının ödemesini erkene alıyor, toplam 1,4 milyon kardeşimizi bayramdan önce sevindiriyoruz."

Bilindiği üzere ülkemizde görev yapan memurlar için; en düşük maaş 22 bin 000 TL olacak, ilk maaş ise 15 Temmuz günü hesaplara yatacak.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum