Büyükşehirlerde görev yapan memurlara kira yardımı yapılacak

Büyükşehirlerde görev yapan kamu görevlilerine kira yardımı yapılacak. Konuyla ilgili açıklama Dışişleri Bakanından geldi.

Büyükşehirlerde görev yapan memurlara kira yardımı yapılacak
Editör: adalet.tv
18 Mayıs 2023 - 14:43
Reklam
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu kira fiyatlarındaki artışı eleştirerek; "Bu ahlaki de değil, insani de değil. Yasal düzenlemelerle ve ilave tedbirlerle gereğini yapacağız. Büyük şehirlerde memurlara il ve ilçe bazında kira katkısı vereceğiz. TOKİ eliyle bölgemize yeni konutları da süratle kazandırıp arz talep dengesini sağlayacağız." dedi.

KİRA YARDIMI GELİYOR

Kira fiyatlarına yaşanan artışı eleştiren Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, "Bu ahlaki de değil, insani de değil. Yasal düzenlemelerle ve ilave tedbirlerle gereğini yapacağız. Büyük şehirlerde memurlara il ve ilçe bazında kira katkısı vereceğiz. TOKİ eliyle bölgemize yeni konutları da süratle kazandırıp arz talep dengesini sağlayacağız. İkinci konu da bazı ilçelerimizin tarım teşviklerinden mevzuattaki hükümler nedeniyle faydalanamamış olması. Tarım Bakanlığımızla bunu görüşerek hemen bir çalışmaya başladık. En kısa sürede sonuç alarak Antalya'mızın batısından doğusuna her ilçemizin eşit istifadesine sunacağız. Antalya'mızın tüm sorunlarını ortak bir akıl ile hep birlikte çözmek için Cumhur İttifakı milletvekilleri olarak gece gündüz çalışacağız. Ben buradan muhalefete bir soru sormak istiyorum" ifadesini kullandı.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 1 Yorum
  • garip gardiyan
    11 ay önce
    infaz koruma memuruyum 12000 lira maaşım var ve şuan yeni bir kiralık eve çıkmaya korkuyorum. istanbulda yaşıyorum. Kiralar maaşım kadar. Nasıl çözeceksiniz merak ediyorum.3 senedir bu durum söz konusu hala çözüm üretemediyseniz hala çözemediyseniz yazık size. Çözüm basit yabancıya konut satışı durdurulacak. Yabancı göçmen ve mültecileri ülkelerine göndermek için harekete geçilecek. Türk vatandaşı olarak doğan bu ülkenin evlatlarına üvey evlat muamelesi yapılmayacak. Sandıktan çıkan sonuca bakıp aldanmayın bardağın bide boş tarafı var onlarıda kazanın.