Bahçeli'den AYM'ye HDP tepkisi

Devlet Bahçeli'den AYM'ye HDP tepkisi: "Yolu yol değildir"

Bahçeli'den AYM'ye HDP tepkisi
Editör: adalet.tv
19 Eylül 2023 - 15:36
Reklam
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Anayasa Mahkemesi'nin (AYM) yolu yol değildir. AYM'nin HDP'nin değirmenine ısrarla su taşıdığı ortadadır. Yeşil Sol Parti'nin bir gün bile faaliyet içinde olması zillettir. AYM neyi bekliyor? Yargıtay'ın açtığı davada eksik bırakılan ne vardır da AYM bunca zamandır hukuki süreci ağırdan almaktadır?" dedi.

CHP'Lİ SEZGİN TANRIKULU'NA SERT TEPKİ: BU ÇÜRÜMÜŞÜN MİLLETVEKİLLİĞİ DÜŞÜRÜLMELİ

CHP milletvekili TSK'ya iftira atmıştır. Günlerdir sabır ve dişimi sıkarak tahammül ettim. Beklemeye koyuldum. TSK'ya saldıran bu alçak ve aşağılık sözde milletvekilinin ağız düşmöan ağzıdır aidiyeti Kandil mağaralarıdır. Vatandaşlarımızı helikopterden atan Türkiye askeri değildir. Bu dil terör dilidir. CHP yönetiminin bu satılmış PKK'lıya lazım gelen cezayı vermekten imtina etmesi adı konuşmamış bir ağız ve akıl birliğine delalettir. Ne vatansızların ne bayraksızların TBMM'de yeri yoktur. Bu çürümüşün milletvekilliği düşürülmelidir.

HDP'NİN KAPATILMASI DAVASI

Anayasa Mahkemesi'nin (AYM) yolu yol değildir. AYM'nin HDP'nin değirmenine ısrarla su taşıdığı ortadadır. Yeşil Sol Parti'nin bir gün bile faaliyet içinde olması zillettir. AYM neyi bekliyor? Yargıtay'ın açtığı davada eksik bırakılan ne vardır da AYM bunca zamandır hukuki süreci ağırdan almaktadır?''

Ermenistan ateşle oynamaktan vazgeçmelidir, aklını başına almalıdır. Karabağ Türk'tür, Türk'ün yurdudur, can Azerbaycan'ın ayrılmaz, ayrılamaz, koparılamaz vatan toprağıdır. Ermenistan aklını başına almalı, ateşle oynamaktan vazgeçmeli.

Brüksel oradaysa Ankara buradadır. Katılım sürecine artık kim katılıyorsa katılsın hepsi onların olsun. Katılımlarını da müzakerelerini de bastırsınlar başlarına kıstırsınlar biz Türkiye Cumhuriyeti'yiz. Türkiye'ye tam üyelik yerine stratejik ortaklık önerisi getirilmiştir.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum