Avukat icra memurunu silahla vurdu

İcra memurunu silahla vuran şüphelinin avukat olduğu öğrenildi.

Avukat icra memurunu silahla vurdu
Editör: adalet.tv
27 Aralık 2022 - 16:39 - Güncelleme: 27 Aralık 2022 - 16:48
Reklam
Kocaeli'de sabah erken saatlerde mesaiye gitmek için ikametinden çıktığı sırada kimliği berlirsiz bir kişinin silahlı saldırıya uğrayan icra memurunun hastanedeki tedavisi doktor kontrolünde devam ediyor.

Olaya ilişkin olarak Kocaeli Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yapılan yazılı açıklama: "Çalışma arkadaşımızın hayati tehlikesi bulunmadığı gibi sağlık durumu iyiye gitmektedir. Cumhuriyet Başsavcılığımız tarafından görevlendirilen cumhuriyet savcısının, Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro ekipleriyle birlikte yürüttüğü soruşturma çerçevesinde, olay yerinin ve kamera kayıtlarının incelenmesi sonucunda, eylemi kar maskesiyle gerçekleştirdiği anlaşılan ve İstanbul ilinde avukatlık yaptığı öğrenilen şüpheli T.E., öğle saatlerinde İstanbul'da yakalanarak gözaltına alınmıştır" ifadesi kullanıldı.

Avukatın saldırıyı nasıl planladığı ve saldırının nedeni hususunda net bir bilgi bulunmuyor. Gözaltına alınan avukatın sağlık kontrollerinin ardından emniyet müdürlüğünde ifade işlemlerinin devam ettiği, adliyeye sevk edilmesinin beklendiği aktarıldı. Olayla ilgili olarak adli soruşturma devam ediyor.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 2 Yorum