Adalet Sen'den MHP ve AK Parti'ye ziyaret

Adalet Sen merkez yönetimi MHP ve AK Parti'ye ziyaret gerçekleştirdi.

Adalet Sen'den MHP ve AK Parti'ye ziyaret
Editör: adalet.tv
20 Eylül 2023 - 14:36 - Güncelleme: 20 Eylül 2023 - 14:43
Reklam
Adalet Sen merkez yönetimi Ankara'da siyasiler ile temaslarını sürdürüyor. Sendika, MHP ve AK Parti ile yapılan ziyaretler hakkında açıklamada bulundu.

Sendikadan MHP ziyareti için yapılan yazılı açıklama: Genel Başkanımız Niyaz DÜLGER ve Genel Başkan Yardımcılarımızdan oluşan heyet, Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili ve Merkez Disiplin Kurulu Başkanı Sayın Halil ÖZTÜRK’ e, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezinde hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak; geçmiş yasama döneminde hizmet sınıfı oluşturulması için yargı çalışanları özelindeki çalışmalarından ötürü kendisine teşekkür ettik. 
 
Yargı çalışanları özelinde ve büro hizmet koluna ilişkin sorunlar ile bu sorunların çözümü noktasında istişarelerde bulunarak hazırlamış olduğumuz detaylı raporu kendisine sunduk.

Sorunlarımızı ve çözüm önerilerimizi dinleyerek destek sözü veren Sayın Halil ÖZTÜRK' e ilgilerinden dolayı teşekkürlerimizi sunarız.

Sendikadan AK Parti ziyareti için yapılan yazılı açıklama: Genel Başkanımız Niyaz DÜLGER ve Genel Başkan Yardımcılarımızdan oluşan heyet, Ak Parti Grup Başkan vekili Sayın Dr. Leyla ŞAHİN USTA'ya hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak; yeni yasama döneminde, yargı çalışanları özelinde ve büro hizmet koluna ilişkin sorunlar ve bu sorunların çözümü noktasında istişarelerde bulunarak hazırlamış oldukları detaylı raporu sundular.

Sorunlarımızı ve çözüm önerilerimizi dinleyerek destek sözü veren Sayın Dr. Leyla ŞAHİN USTA'ya ilgilerinden dolayı teşekkürlerimizi sunarız.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum