Adalet Sen'den 23 Nisan mesajı

Adalet Sen Genel Merkezinden 23 Nisan mesajı. Başkan Niyaz Dülger imzalı mesaj haberimizde.

Adalet Sen'den 23 Nisan mesajı
Editör: adalet.tv
23 Nisan 2024 - 13:43
Reklam
Adalet Sen Genel Başkanı Niyaz Dülger'den 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramına özel mesaj yayınlandı.

Başkan Dülger'in X hesabından yayınladığı mesaj: Bugün, yüreğimizdeki coşkunun doruklarına ulaştığımız, Türkiye’nin en kutsal ve anlamlı günlerinden birini kutlamanın onurunu yaşıyoruz: 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı.

Bugün, 1920 yılında Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının yıldönümü olarak kutlanırken, aynı zamanda dünya çocuklarına adanmış bir bayramı selamlıyoruz. Bu gün, Türk milletinin özgürlük ateşinin çakıldığı, bağımsızlık meşalesinin yakıldığı günün ta kendisidir.

Bugünü, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza ithaf ediyoruz. Onların gözlerinde gördüğümüz umut, bizlere yarının neşe dolu yollarını gösteriyor. Bu bayram, çocuklarımızın eşitlik, adalet ve sevgi dolu bir dünya hayalini gerçeğe dönüştürme azmiyle dolu.

Bugünü, bu toprakların en büyük kahramanlarından biri olan Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü silah arkadaşlarını, tüm şehit ve gazilerimizi minnet ve şükranla anarak kutluyoruz. 

Mustafa Kemal Atatürk, milletimizin özgürlük ve egemenlik meşalesini yakan, çocuklarımıza daha güzel bir dünya bırakma kararlılığını bizlere aşılayan bir liderdir.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı, Türkiye’nin her köşesinden yükselen sevgi, umut ve coşkuyla kutluyoruz. Çocuklarımıza, yarının liderleri ve aydınlık yüzleri, sağlık, mutluluk ve başarılarla dolu bir gelecek diliyoruz.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum