Adalet Bakanından infaz koruma memurlarını heyecanlandıran açıklama

Adalet Bakanı katıldığı televizyon programında infaz koruma memurları ile ilgili açıklama yaptı.

Adalet Bakanından infaz koruma memurlarını heyecanlandıran açıklama
Editör: adalet.tv
05 Aralık 2022 - 12:39 - Güncelleme: 05 Aralık 2022 - 12:41
Reklam
Adalet Bakanı Bekir Bozdağ TRT stüdyolarında katıldığı canlı yayında sosyal medya üzerinden taleplerini dile getiren infaz koruma memurları ile ilgili açıklama yaptı.

Bakan Bozdağ memurların özlük hakkı talepleriyle ilgili sorular üzerine şu bilgiyi paylaştı: “İnfaz ve koruma memurlarıyla ilgili önemli adımlarımız olacak. Bekleyin.”

Bilindiği üzere Adalet Bakanlığı tarafından ceza İnfaz kurumlarında görev yapan memurlar için özlük haklarında ciddi bir iyileştirme yapılacağı hatta görev yaptıkları hizmet sınıfının değiştirileceği hususunda çalışma olduğu belirtilmişti.

Genel idari hizmetler sınıfından emniyet hizmetleri sınıfına geçmek isteyen infaz koruma memurları için özel bir sınıf oluşturulması ve özlük haklarında ciddi birleştirme yapılması bekleniyor.

Özlük hakkı konusu daha önce Türkiye Büyük Millet Meclisinde milletvekilleri tarafından gündeme getirilmiş, konuyla ilgili çalışmaların devam ettiği açıklanmıştı.

Bilindiği üzere ceza infaz kurumlarında görev yapan infaz ve koruma memurları özlük hakkı taleplerini uzun süredir sosyal medya mecralarından dile getiriyor.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 3 Yorum