Adalet Bakanı, Sakarya'da adliye binasının temel atma töreninde açıklama yaptı

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Sakarya'da yeni yapılacak olan adliye sarayı temel atma töreninde açıklamalarda bulundu.

Adalet Bakanı, Sakarya'da adliye binasının temel atma töreninde açıklama yaptı
Editör: adalet.tv
27 Ekim 2023 - 14:04
Reklam
Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Sakarya'da yeni adliye binasının temel atma törenine katıldı. Bakan tunç'un temel atma töreninde yaptığı açıklama:

"Bugün 103 bin metrekare kapalı alanı olan 36 bin metrekarelik taşınmaz üzerinde Sakarya Adalet Sarayı'mızın bugün temelini atıyoruz. 700 araçlık otoparkı olacak ve Sakarya'nın uzun yıllar adalet hizmetlerine cevap verebilecek önemli bir yatırım. ve bu burada özellikle bu adalet binamız, yargının saygınlığına da uygun bir mimaride inşa edilecek. Ayrıca Sakarya'mızın yöresel mimarisine de uygun bir yatırımı inşallah bugün temelini atarak kısa süre içerisinde iki yılı aşmadan hizmete açmayı planlıyoruz."

YENİ ANAYASA ÇALIŞMASI

 Bakan Tunç, yeni anayasa çalışmasıyla ilgili olarak şu açıklamayı yaptı: "Şimdi hedefimiz Türkiye Yüzyılı'nda artık darbe anayasasından kurtulmak. İnşallah inşallah Türkiye Büyük Millet Meclisi 28. Dönem Parlamentosu bu konuda bir uzlaşmaya varır ve milletimize olan borcumuzu da ödemiş oluruz. Darbe anayasasıyla yol yürümek Türkiye Yüzyılı'nda Cumhuriyet'imizin ikinci yüzyılında Türkiye'mize yakışmaz diyoruz. Darbeci ruhu ortadan kaldıracak çok sayıda düzenleme yapıldı ama anayasanın sadece darbeciler tarafından yazılmış olması bile yalnızca başlı başına bile değiştirmek için geçerli ve yegane sebeptir diyoruz."

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum