Türkiye Sakatlar Konfederasyonu "Sen de Bir El At" bağış kampanyası başlattı

- Engelli ailelerinin temin edemediği medikal malzemelerin karşılanması için düzenlenen kampanyaya SMS'le veya konfederasyonun yardım hesaplarına bağışta bulunularak destek verilebilecek

Türkiye Sakatlar Konfederasyonu "Sen de Bir El At" bağış kampanyası başlattı
Editör: AA
29 Ocak 2023 - 15:00
Reklam
Türkiye Sakatlar Konfederasyonu, engelli ailelerinin temin edemediği medikal malzemelerin konfederasyon tarafından karşılanması için "Sen de Bir El At" adıyla bağış kampanyası başlattı.

Çankaya'da bir otelde düzenlenen etkinlikte konuşan Türkiye Sakatlar Konfederasyonu Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Çelebi, engellilerin medikal malzemelere ulaşmada yaşadığı güçlüğe dikkati çekti.

Engelli ailelerinin temin edemediği medikal malzemelerin konfederasyon tarafından karşılanması için "Sen de Bir El At" kampanyasını başlattıklarını anlatan Çelebi, "Kampanyamıza destek vermek isteyenler 8191'e DESTEK yazıp SMS göndererek 10 lira ya da konfederasyonun resmi yardım banka hesaplarına bağışta bulunabilirler." dedi.

Cumhuriyetin 100'üncü yılı etkinlikleri kapsamında kampanyaya katkı amaçlı bilim, kültür, sanat, spor alanlarında da organizasyonlar düzenleyeceklerini aktaran Çelebi, şunları söyledi:

"Bu organizasyonlar için kamu ve özel sektör işbirlikleri ile engelsiz kısa film festivali, tiyatro, resim ve geleneksel el sanatları sergisi, konser, spor turnuvası gibi organizasyonlara katkıda bulunarak veya sponsor olarak destek olunabilir. Perakende sektöründeki alışveriş merkezleri ve zincir market firmaları ile engelli bireyler için önemli gün ve haftalarda yapılacak etkinlikler planlanmaktadır. Kamu, iş dünyası temsilcileri ve sivil toplum örgütlerinin işbirliğinde gerçekleşen etkinlikler sayesinde kampanya tanıtılacaktır.”

Çelebi, kampanya kapsamında yapılan yardımların sosyal incelemeden geçirilerek gerçek hak sahiplerine ulaştırılacağını belirtti.


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum