Türkiye güne operasyon haberleri ile uyandı

Türkiye güne operasyon haberleri ile uyandı, operasyonların detayları neler?

Türkiye güne operasyon haberleri ile uyandı
Editör: adalet.tv
23 Şubat 2024 - 10:12
1. Operasyon: İzmir'de Fetullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) yönelik düzenlenen operasyonda, aralarında meslekten ihraç edilmiş emniyet mensuplarının da bulunduğu 23 kişi gözaltına alındı.

2. Operasyon: Uyuşturucu madde imalatçılarına ve bunların satışını yapanlar ile sokak satıcılarına yönelik 46 İlde düzenlenen "Narkoçelik-2" operasyonlarında; 983 kg Uyuşturucu madde ve 92 bin adet uyuşturucu hap ele geçirildi. 227 zehir taciri ve sokak satıcısı yakalandı.

3. Operasyon: Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturmalar kapsamında; FETÖ/PDY silahlı terör örgütünün Hava Kuvvetleri Komutanlığı'nı hedef alarak içerisinde yuvalanan ve 'mahrem hizmetler' olarak adlandırılan yapılanmasına ilişkin iltisakı ve irtibatı olduğu anlaşılan 15 şüpheli hakkında, Ankara merkezli 8 ilde gözaltı kararı verildi.

4. Operasyon: Konya’da kaçakçılara yönelik düzenlenen operasyonlarda gümrük kaçağı cep telefonu, elektronik malzeme, onlarca tütün mamulü ve akaryakıt ele geçirilirken, 13 kişi gözaltına alındı.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum