Cezaevine telefon ve uyuşturucu sokuldu iddiası yalan çıktı

Adana'da cezaevine telefon sokuldu iddiası yalan çıktı.

Cezaevine telefon ve uyuşturucu sokuldu iddiası yalan çıktı
Editör: adalet.tv
22 Şubat 2024 - 16:35
Sosyal medyada (twitter) “Adana Kürkçüler Cezaevinde Akıllara Durgunluk Veren Yöntem” başlığıyla paylaşılan videoda, kola şişesinin telefon ve uyuşturucu saklanmış bir düzenek olduğu iddia edildi.

Görüntülerin yıllar önce yabancı bir ülkede çekildiği bilindiği halde ülkemize aitmiş gibi servis edildi. Kola şişesinin üzerinde Türkçe olmayan yazıların varlığı dikkatli bakan herkesin fark etmesine yeterli.

Biliniği üzere mahkumlar ve aileleri dışarıdan ceza infaz kurumlarına yiyecek veya içecek sokamıyor. Açık görüşlerde masalarda bulunan yiyecek ve içecekler ise mahkumlar tarafından ceza infaz kurumu kantinlerinden satın alınıyor.

Ayrıca bu paylaşımda videonun hangi ülkede çekildiğine dair bir bilgi bulunmasa da videoda İspanyolca konuşulması, kola şişesinin üzerinde İspanyolca “Orijinal Lezzet” anlamına gelen “Sabor Original” yazması olayın Türkiye’de değil, İspanyolca veya Portekizce konuşulan ülkelerden birinde geçtiğini kanıtlamış oluyor.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 1 Yorum
  • İKM Memurdur!
    2 ay önce
    Telefon olsa ne olur zaten görüntülü görüşme çoğu kuruma geldi haftada 4 kez görüş bayram seyran vs. görüşleri hariç telefon olsa ne olur! Olan kurum müdürleri tarafından maltada 1 televizyon ve plastik sandalye altına minder dahi çok görülen memura oluyor...