Türkiye Adalet Akademisinden uzaktan eğitim çalışması

Türkiye Adalet Akademisi’nin Uzaktan Eğitim Portalı, Adalet Bakanlığı Bilgi İşlem Genel Müdürlüğü’nce UYAP ortamına aktarıldı.

Türkiye Adalet Akademisinden uzaktan eğitim çalışması
Editör: adalet.tv
26 Ağustos 2023 - 13:34
Reklam
Konuyla ilgili olarak Adalet Bakanlığından yapılan resmi açıklama: Hakim ve Cumhuriyet savcıları, ... adresinden UYAP sicil ve portal şifrelerini kullanarak UYAP ağı, mobil veya ev interneti kullanarak giriş yapabilecek. Portalda güncel çevrim içi eğitimler, çevrimdışı eğitimler ve eğitim planı kapsamında yıl içerisinde yapılması planlanan yüz yüze eğitimlerin tamamı kullanıcılar tarafından görüntülenebilecek.

Kullanıcılar eğitim öncesinde Eğitim Portalı üzerinden çevrimiçi eğitim programlarına başvuru yaptıktan sonra eğitim saati geldiğinde sistem üzerinden eğitime katılabilecek. Eğitim sonunda hazırlanan anketi doldurduktan sonra sistemde eğitimi tamamladıkları anlaşılan katılımcılar, katıldıkları eğitime yönelik sertifikalarını sistem üzerinden alabilecek.

Portal, tüm dijital ortamlardan yapılan eğitimlere ilişkin paylaşılan doküman, sunum ve belgelere erişim imkanı sunuyor.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum