Şeytan Marka Giyer film konusu nedir, oyuncu kadrosu ve film özeti

Şeytan Marka giyer film özeti yazımızda.

Şeytan Marka Giyer film konusu nedir, oyuncu kadrosu ve film özeti
Editör: ne nedir
11 Ocak 2023 - 02:12
Reklam
Şeytan Marka Giyer film konusu - Şeytan Marka Giyer film konusu, Şeytan Marka Giyer film konusu özet, Şeytan Marka Giyer filmi ne anlatıyor, Şeytan Marka Giyer film kadrosu, Şeytan Marka Giyer film başrol kim, Şeytan Marka Giyer film izle, Şeytan Marka Giyer filmi izle, Şeytan Marka Giyer film indir.

2006 yapımı film döneminde ve günümüzde oldukça fazla izlendi. Başrollerinde Anne Hathaway, Meryl Streep, Emily Blunt, Stanley Tucci ve Adrian Grenier yer alıyor. Filmin konusu moda üzerine. New York'ta sevgilisi Nate ile yaşayan Andrea sade bir hayat sürmektedir. Moda ile fazla ilgili değildir ve gazateci olmak ister. Meşhur Runaway magazin dergisine başvurur ve 2.asistan olarak işe alınır. Patronu Miranda oldukça sert ve kuralları olan biridir. Fazla dayanamayacağı düşünülen Andrea hemen pes etmez. Tarz değişikliğine gider ve gittikçe ortama uyum sağlar. 1. asistan Emily'nin dikkatiniden ise bu değişim kaçmaz. Andrea, Emily yerine Miranda'nın evine gitmeye başlar, Miranda'nın verdiği görevleri yerine getirir ve kızları için Harry Potter yeni basımı bulur. Miranda ise Andrea2nın başarısının farkındadır.
Paris'teki defile için oldukça heyecanlı olan Emily, kaza geçirir ve oraya gidemez. Miranda,  yanında Andrea'yı götürmek ister. Andrea başta istemse de kabul eder. Bir yandan işinde ilerlemenin mutluluğunu yaşarken bir yandan da erkek arkadaşı ve arkadaşlarından uzaklaştığını farkeder. Paris'e gittiklerinde bu ortama ait olmadığını anlar ve istifa eder.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum