Restoranda fenalaşan avukat yaşamını yitirdi

Boğazına kılçık kaçtığı belirtilen İstanbul Barosu avukatlarından Elif Alev Çevikdal, kaldırıldığı özel bir hastanede kurtarılamayarak vefat etti.

Restoranda fenalaşan avukat yaşamını yitirdi
Editör: adalet.tv
02 Eylül 2023 - 12:01
Muğla’nın Bodrum ilçesine tatile gelen ve arkadaşları ile bir restorana yemeğe giden İstanbul Barosu avukatlarından Elif Alev Çevikdal aniden fenalaştı. Boğazına kılçık kaçtığı belirtilen Çevikdal, kaldırıldığı özel bir hastanede kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Alınan bilgiye göre; Bodrum ilçesine bir dava için gelen 43 yaşındaki  İstanbul Barosu avukatı Elif Alev Çevikdal, arkadaşları ile Turgutreis Mahallesi'ndeki bir restorana akşam saatlerinde yemeğe gitti.

Avukat Çevikdal bir süre sonra aniden fenalaştı. Boğazına kılçık kaçtığı belirtilen ve çağrılan sağlık ekipleri tarafından özel bir hastaneye kaldırılan Çevikdal kurtarılamayarak yaşamını yitirdi.

Avukat Çevikdal'ın cenazesi otopsi için Muğla Adli Tıp Kurumu'na gönderildi, İstanbul'dan yakınlarının Muğla'ya cenazesini almak için geldiği öğrenildi. Jandarma olayla ilgili adli soruşturma başlattı.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum