Mahkeme hakimini mermi ile tehdit ettiler

Mahkeme salonunda hakimi mermi ile tehdit eden şüpheli tutuklandı.

Mahkeme hakimini mermi ile tehdit ettiler
Editör: adalet.tv
06 Mart 2023 - 16:58
Reklam
İzmir Adliyesi’nde dikkat çeken bir olay yaşandı. Eşine şiddet uyguladığı ve silahla tehdit ettiği gerekçesiyle hakim karşısına çıkartılan zanlı duruşma salonunda polislerin gözü önünde hakimin önüne kurşun koydu. Sonra “buna çok iyi bak” diyen zanlı kurşunu eline alarak yuttu. Şahıs tutuklanarak kapalı cezaevine gönderildi.

Mahkeme salonunda bulunan polis ekiplerinin yanında bir anlık dalgınlıktan yararlanarak zabıt katibinin olduğu bölüme kadar gelen ve cebindeki kurşunu masanın üzerine koyan şüpheliye ekipler müdahale etti.

Alınan bilgiye göre Sulh Ceza Mahkemesi Hakimi’ne “buna iyi bak” diye uyarıda bulunan şüpheli şahıs daha sonra mermiyi alarak ağzına attı ve yuttu.

Polis ekiplerinin müdahalede geç kalmasının ardından şahsın yakalama, gözaltı ve mahkemeye getirilme aşamalarında üst aramasının yapılmaması gibi konular adliyede tartışma konusu oldu. İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı’nın adliyede güvenliği sağlayan kolluk birimleri ve emniyet müdürlüğü yetkililerini de uyardığı aktarıldı. Yaşanılan olayla ilgili adli soruşturma devam ediyor.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 1 Yorum
  • Ferit Aktaş
    1 yıl önce
    Burası Türkiye. İsteyen at koşturuyor, isteyen mahkeme hâkimini mermi ile tehdit ediyor. Hiç şaşırmadım. Çünkü adalet , güven, huzur hatta umut kalmamış güzelim ülkede. Yazık.