Liar Liar film konusu nedir, oyuncu kadrosu ve film özeti

Lİar Lİar (Yalancı Yalancı) film konusu yazımızda.

Liar Liar film konusu nedir, oyuncu kadrosu ve film özeti
Editör: ne nedir
08 Mart 2023 - 13:46
Reklam
Liar Liar film konusu - Liar Liar film özeti, Liar Liar film konusu, Liar Liar filmi, Liar Liar film izle, Liar Liar filmi ne anlatıyor, Liar Liar oyuncuları, Liar Liar Jim Carrey, Yalancı yalancı filmi, yalancı yalancı film konusu, yalancı yalancı film özeti, Jim Carrey filmleri.

Liar Liar filmi 1997 yılında gösterime girmiştir. Başrollerinde Jim Carrey, Maura Tierney, Justin Cooper yer almakta.
Fletcher Reede savunma avukatıdır. Eşiyle boşanmıştır ve oğlu Max annesiyle kalmaktadır. Fletcher çok iyi bir baba olsa da işi gereği oğluna verdiği sözleri yerine getiremez ve genelde geç kalır. Max'in annesi Audrey ise bu durumdan oğlu üzüldüğü için mutsuz olur. Erkek arkadaşı Jerry ise oğlu ve kendiyle fazlasıyla ilgilidir.
Max'in 5. doğumgünü partisine gelmeye söz veren Fletcher gelmek yerine patronuyla vakit geçirir ve gelmez. Oğlu ise dilek tutarken babasının bir gün boyunca yalan söyleyememesini diler ve dileği kabul olur. Fletcher yalan söylemeye başladığında ağzından kelimeler çıkmaz. Çok önemli bir duruşması vardır ve burada yalan söylemnesi gerekir. Duruşma sırasında yalan söyleyemeyen Fletcher ara verilmesini ister. Bu arada Audrey ile konuşur ve oğlunun dileğini öğrenir. Max'ın okuluna pasta alıp gider ve oğlundan dileğini geri almasını ister. Max, pastayı üfleyip dileğini geri alsa da bir gün dolmadan Fletcher eski haline dönemez.

Audrey ise Fletcher'ın bu davranışları yüzünden sevgilisi Jerry'nin teklifini kabul eder ve onun yanına taşınmaya karar verir. Bunu duyan Fletcher ne kadar hata yaptığını anlar ve onları durdurmak için havaalanına gider ancak uçağın kalkmış olduğunu görür. Uzun uğraşları sonucu uçak kalkışa geçmeden durdurur ama tüm havaalanını birbirine katar. Audrey gitmekten vazgeçer ve tekrar biraraya gelmeye karar verirler.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum