İnfaz koruma memuru ve polisler suç örgütü operasyonunda gözaltına alındı

Sabah erken saatlerde gerçekleşen operasyonda kamu görevlilerinin de aralarında bulunduğu suç örgütü üyeleri gözaltına alındı.

İnfaz koruma memuru ve polisler suç örgütü operasyonunda gözaltına alındı
Editör: adalet.tv
08 Aralık 2022 - 17:18
Reklam
Antalya'da aralarında polis, bekçi ve cezaevinde görev yapan infaz koruma memurlarının da bulunduğu suç örgütlerine yönelik düzenlenen operasyonda çok sayıda kişi ekipler tarafından gözaltına alındı.

Antalya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürlüğü (KOM) ekipleri, teknik ve fiziki takibe aldıkları çıkar amaçlı suç örgütlerine (mafya yapılanması) sabah erken saatlerde operasyon düzenledi.

Düzenlenen operasyonda, aralarında polis, bekçi, infaz ve koruma memurlarının bulunduğu 19 şüpheli ile örgüte silah temin ettiği belirtilen 2 şahıs ekipler tarafından gözaltına alındı.

Gözaltı işlemlerinin ardından hastanede sağlık kontrolünden geçirilen 21 şüpheli şahıs, ifadelerinin alınması için Antalya Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Müdürlüğü'ne sevk edildi.

Şüpheli şahısların ilk ifadelerinin ardından savcılık sorgusu için adliyeye sevk edileceği belirtildi. Şüpheli şahısların görev yaptıkları kurumlar ve isim bilgileri hakkında ise açıklama yapılmadı.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum