Enis Yavuz Yıldırım, Libya heyetini ağırladı

Libya Milli Birlik Hükümeti Adalet Bakan Yardımcısı Ali El-Şitevi ve beraberindeki heyet Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğüne bir ziyaret gerçekleştirdi. Konuk heyeti Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürü Enis Yavuz Yıldırım ağırladı.

Enis Yavuz Yıldırım, Libya heyetini ağırladı
Editör: adalet.tv
24 Şubat 2024 - 11:24 - Güncelleme: 24 Şubat 2024 - 11:26
CTE, ZİYARET - Ziyarette, iki ülke arasında ceza infaz alanında karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. Bu kapsamda, Genel Müdür Yıldırım tarafından Libya Milli Birlik Hükümeti Adalet Bakanlığı heyetine ceza infaz sistemi, ceza infaz kurumlarında yapılan iyileştirme, eğitim ve güvenlik çalışmaları anlatıldı.

Libya Milli Birlik Hükümeti Adalet Bakan Yardımcısı Ali El-Şitevi ve beraberindeki heyet Genel Müdür Yıldırım eşliğinde, Elektronik İzleme Merkezinde incelemelerde bulundu. Ayrıca heyete, ACEP (Akıllı Teknolojilerin Ceza İnfaz Kurumlarına Entegrasyonu) projesi hakkında detaylı bilgi verildi.

Heyet, Sincan Ceza İnfaz Kurumları Yerleşkesini de ziyaret ederek kurumların işleyişi hakkında detaylı bilgi aldıktan sonra ziyareti tamamladı.

Genel Müdürlükteki toplantıya Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdür Yardımcısı Fatih Güngör, Dış İlişkiler ve Avrupa Birliği Genel Müdür Yardımcısı Hatice Seval Arslan ile Daire Başkanı İshak Tuncay, Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü Dış İlişkiler Daire Başkanı Serkan Başok, Denetimli Serbestlik Daire Başkanı Alperen Öztürk ile Dış İlişkiler ve Avrupa Birliği Genel Müdürlüğü Tetkik Hâkimi Güray Güçlü katıldı.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum