CTE Görevde Yükselme Sınavı ön duyuru

Ceza infaz kurumlarında görev yapan memurlar için görevde yükselme sınavıyla ilgili olarak ön duyuru metni yayınlandı.

CTE Görevde Yükselme Sınavı ön duyuru
Editör: adalet.tv
20 Mart 2023 - 22:25
CTE’den yapılan duyuru: Genel Müdürlüğümüz bünyesinde hizmet veren ceza infaz kurumlarında münhal bulunan kadrolara atama yapılmak üzere, liyakat ve kariyer ilkeleri çerçevesinde hizmetin gerekleri ve personel plânlaması esas alınarak; 28 Ekim 2005 tarih ve 25980 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü Personeli Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Yönetmeliği çerçevesinde Ankara, İstanbul (Anadolu), Denizli, Diyarbakır, Erzurum ve Antalya olmak üzere 6 sınav merkezinde “Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Sınavı” yapılacaktır.


Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Sınavı’nın yazılı kısmının yaptırılması amacıyla Genel Müdürlüğümüz ile Ankara Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (ANKÜSEM) arasında 20 Mart 2023 tarihinde protokol imzalanmıştır.



Bu doğrultuda; görevde yükselme ve unvan değişikliği sınavıyla ilgili; sınav tarihi, saati, süresi ile yazılı ve sözlü sınav konularına ilişkin internet adresimizden bilahare duyurulacaktır.



Sınava katılacak olan adaylara başarılar dileriz. Teşkilatımıza hayırlı olsun.

Sınav yapılacak unvanlar aşağıdaki tabloda gösterilmiştir.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 1 Yorum
  • Ü.E.
    1 yıl önce
    Bu şartlarda İnfaz ve koruma başmemurluğu sınavına girecek çıkarsa bize herşey müstehaktır. İnfaz ve koruma başmemurları resmen cezalandırılıyor. Bu nasıl bir vicdandır. Bu duruma sebep olan ve bu durumu sürdürenler vicdanen rahatmısınız. Bir infaz koruma başmemuru olarak hakkımı helal etmiyorum ve hakkımı yiyen tüm yetkilileri Allah' a havale ediyorum