Cezaevinde yatan hükümlü memuru darp etti

Cezaevinde yatan tehlikeli statüdeki (9/3) hükümlü, sayım esnasında görevli bir infaz ve koruma memurunu darp etti.

Cezaevinde yatan hükümlü memuru darp etti
Editör: adalet.tv
13 Şubat 2024 - 10:10 - Güncelleme: 13 Şubat 2024 - 10:29
Reklam
Üzücü haber Burdur'dan geldi. Tehlikeli statüde (9/3) olduğu için cezasını yüksek güvenlikli kurumda infaz eden adli statütde bir hükümlü memuru darp etti.

Cezaevi kaynaklarından alınan bilgiye göre; hükümlü M.B.Ç.'nin sayım esnasında İnfaz ve Koruma Memuru arkadaşımız Ö.K. ve Vardiya Başmemuru R.Ş.'ye mukavemet ederek küfürler ettiği ve saldırdığı; saldırı sonucunda mesai arkadaşımız Ö.K.'nin kolunun çatlaması suretiyle yaralandığı öğrenildi.

Hükümlünün diğer memurlar tarafından etkisiz hale getirilmesinden ardından kolunda çatlak oluşan memur tedavi için hastaneye kaldırıldı.

Olayla ilgili olarak adli ve idari soruşturma başlatıldığı öğrenildi. Saldırıya ilişkin CİPDER ve İKOM-DER'den kınama mesajı yayınlandı.

Ayrıca; Burdur Yüksek Güvenlikli Kapalı Ceza İnfaz Kurumunda 17 Ekim 2023 tarihinde akşam sayımı esnasında İnfaz ve Koruma Memuru İ.Y.'nin , görevi başındayken bir hükümlü tarafından kesici aletle hayati düzeyde yaralanmıştı.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 2 Yorum
  • İKM
    2 ay önce
    Memur arkadaşımıza geçmiş olsun bu kadar taviz verildiği sürece ne ilk nede son olacaktır. Ceza değil kapılara duvarlara yazdıkları gibi dinlenme tesisleri her türlü imkan var olan mahkumun ailesi ve mağdur tarafa oluyor...
  • geçmiş olsun
    2 ay önce
    memur arkadaşa çok geçmiş olsun, mahkumu tahrik edip kolunu niye kırdırdın diye adli idari soruşturması açılır.