Cezaevinde saldırıya uğrayan infaz koruma memuru ağır yaralandı

Ceza infaz kurumunda saldırıya uğrayan bir infaz ve koruma memuru ağır yaralandı.

Cezaevinde saldırıya uğrayan infaz koruma memuru ağır yaralandı
Editör: adalet.tv
17 Ekim 2023 - 10:57 - Güncelleme: 17 Ekim 2023 - 11:18
Reklam
Ceza infaz kurumlarında infaz ve koruma memurlarına yapılan saldırılara bir yenisi daha eklendi. Burdur Yüksek Güvenlikli Ceza İnfaz Kurumunda görevli bir infaz koruma memuru rutin işlemler sırasında bir mahkumun saldırısına uğradı.

Cezaevi kaynaklarından alınan bilgiye göre; Burdur Yüksek Güvenlikli Kapalı Ceza İnfaz Kurumunda akşam sayımı sırasında infaz koruma memuru İbrahim Y., görevi başındayken bir hükümlü tarafından kesici aletle saldırıya uğradı.

Söz konusu saldırıda hayati bölgelerine yapıldığı ve kasten öldürme saikiyle gerçekleştirildiği anlaşılmaktadır. Saldırıda ağır yaralanan infaz ve koruma memuru hastanede tedavi altına alındı.

Bilindiği üzere normal olaylarda yaralama olayları vücudun bel ve alt kısımlarına yapılırken, ceza infaz kurumu personeline mahkumlar tarafından yüz ve boyun kısımlarına saldırı yapılıyor.

Buradaki amaç memurlara hayatları boyunca unutmayacakları bir iz bırakmak, psikolojilerini bozmak, onları gören diğer memurların demoralize olmasını sağlamak olduğu anlaşılmaktadır.

Saldırıda ağır yaralanan infaz ve koruma memuru arkadaşımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 3 Yorum
  • chiesa
    6 ay önce
    YARALALAN ARKADAŞA ÇOK GEÇMİŞ OLSUN. YARALANAN ARKADAŞTA KARAKTERİ VE KİŞİLİĞİ ÇOK DÜZGÜN ÇOK EFENDİ BİR ARKADAŞTI. DAHA YENİ ÇOCUĞU OLMUŞTU. İNŞALLAH BİR DAHA BÖYLE BİR ŞEY OLMAZ AMA DAHA ÇOK OLACAK GİBİ BU TÜR OLAYLAR. İNFAZ KORUMA MEMURUNUN YAPTIĞI İŞE GÖRE ALDIĞI MAAŞ, ÖZLÜK HAKLARI VE SAYGINLIĞI MAALESEF ÇOK YETERSİZ. RABBİM CEZAEVİNDE ÇALIŞAN İNFAZ KORUMA MEMURLARININ YARDIMCISI OLSUN.İNŞALLAH DEVLETİMİZ MAAŞ VE BÜTÜN HAKLARI KONUSUNDA İNFAZ KORUMA MEMURLARINA ÇOK DÜZGÜN ŞEKİLDE İYİLEŞTİRME YAPAR.
  • Bir Garip İkm
    6 ay önce
    Umarım bu saldırıda memur arkadaş suçlu bulunmaz çünkü üniformalı memura potansiyel bir suçlu gözüyle bakılmakta yöneticilerin o gözle baktığı üniforma yabancı devletlerde suçlulara giydirilen tulum değil Türkiye Cumhuriyeti devletinin üniforması bunuda hatırlasınlar.... Geçmiş olsun zate ilk ve son olmayacak belki sırada ki mağdur birimiz olacağız!
  • ......
    6 ay önce
    keşke kaynak verseniz haberinize, cümleler aynen alıntı. memur arkadaşımız boynundan yaralandı ayrıca yüzünden değil