Aydın'da uyuşturucu operasyonu: 1 kişi gözaltına alındı

Kuyucak ilçesinde 3 farklı suçtan 15 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan şüpheli şahıs jandarma asayiş ekipleri tarafından düzenlenen son uyuşturucu operasyonunda yakalandı.

Aydın'da uyuşturucu operasyonu: 1 kişi gözaltına alındı
Editör: adalet.tv
30 Kasım 2023 - 11:39
Reklam
Ülke genelimde uyuşturucu operasyonları devam ediyor. Aydın İl Jandarma Komutanlığı KOM Şube Müdürlüğü ve Kuyucak İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri uyuşturucu madde kullanımı ve ticaretinin önlenmesine (TCK 188/3) yönelik teknik ve fiziki çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor.

Emniyet kaynaklarından alınan bilgiye göre; O.A. isimli şüpheli şahısın adresine düzenlenen operasyonda; 300 gram uyuşturucu madde, 1 adet tabanca, 14 adet tabanca mühimmatı, bir miktar uyuşturucu madde ve 3 adet uyuşturucu kullanma aparatı ele geçirildiği aktarıldı.

BAŞKA SUÇLARDAN ARANMASI VAR

Gözaltına alınan şüpheli O.A. isimli şahsın 3 farklı suçtan 15 yıl 3 ay 10 gün kesinleşmiş hapis cezası ile yakalama kaydının olması nedeniyle jandarmadaki işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede çıkartıldığı adli makamlarca tutuklanarak kapalı cezaevine sevk edildi. Şahıs ile ilgili olarak yeni soruşturma başlatıldı.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum