Adliye ve cezaevi personeli için uygun fiyata ev ve araç sigortası

Adliye ve ceza infaz kurumlarında görev yapan memurlar için uygun fiyata konut ve otomobil sigortası anlaşmasını bir sendika yaptı.

Adliye ve cezaevi personeli için uygun fiyata ev ve araç sigortası
Editör: adalet.tv
11 Ekim 2023 - 11:01 - Güncelleme: 11 Ekim 2023 - 14:20
Reklam
Ülkemizde açıklanan enflasyon rakamları ile birlikte konut ve otomobil sigortları da her ay düzenli olarak artış gösteriyor. Hayattaki en önemli maddi birikimi ev ve otomobil olan memurlar artan sigorta fiyatları nedeniyle arayış içerisindeler.

Adalet Sen yönetimi yaptığı açıklama ile adliyelerde görevli memurların uygun fiyata faydanalabileceği konut ve otomobil sigorta anlaşması yapıldığı duyuruldu.

Ceza infaz kurumu personelinin sendikaya üye olması yasak, ancak sigorta yaptırmak özel bir tercih olduğu için vakıf yönetimi Adalet Bakanlığı personeli olması nedeniyle ceza infaz kurumlarında görev yapan memurların da (üyelik vb. şartı olmadan) indirimden eksiksiz olarak faydalanabileceğini belirtti.

İrtibat numarası: 0531 697 51 05

Konuyla ilgili olarak sendikadan yapılan yazılı açıklama: Yeni kurumsal yapımız, 14 yıllık birimimizle çıktığımız yolda;
Adalet Sen,  Adalet Sen Vakfı ve şimdide ASV Sigorta A.Ş. siz değerli üyelerimizin hizmetine sunulmuştur. 

Vakfın faaliyetlerini sağlıklı olarak yürütebilmesi, maddi açıdan düzenli ve devamlı gelir kaynağı sağlaması için ASV Sigorta A.Ş. kurulmuştur. 

ASV sigorta sermayesinin gücünü Adalet Sen Vakfı kurucu üyelerinden almış çok ortaklı bir şirkettir. 

Şirket elde etmiş olduğu karın büyük bir kısmını Adalet Sen Vakfı aracılığıyla Adalet Sen üyelerinin yüksek öğrenim gören çocuklarına burs sağlamak, Adalet Sen üyelerinin eğitim, sağlık, konut, ölüm, evlilik vb durumlarında yardım sağlanabilmesi için güçlü ve devamlı bir şirket yapısı ile yoluna devam etmeyi planlamaktadır. 

Adalet Sen ve Adalet Sen Vakfı üyeleri ile yakınlarının yaptıracakları hayat, sağlık, konut, taşıt, kasko ve tüm sigorta poliçeleri uygun fiyatlar ile faydalanabileceği sigorta kuruluşumuzun hayırlı olmasını temenni ederiz.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 2 Yorum
  • Serkan kaya
    6 ay önce
    Nasıl yaptiracaz bu sigortayi yolu yöntemi nedir.
  • RAGIP TERK
    6 ay önce
    BEN ARACIMIN KASKOSUNU YAPTIRACAKTIM. İYİ OLDU. CEZAEVİ PEROSNELİ OLARAK BU TARZ ŞEYLERDEN BİZİ DE UNUTMAMANIZ SEVİNDİRİCİ