Adliye içerisinde bıçaklama olayına karışan şüpheliler tutuklandı

Adliye içerisinde duruşma salonu önünde bıçaklama olayına karışan şüpheli şahıslar tutuklanarak kapalı ceza infaz kurumuna gönderildi.

Adliye içerisinde bıçaklama olayına karışan şüpheliler tutuklandı
Editör: adalet.tv
10 Haziran 2023 - 11:57
Reklam
Adliyede bıçaklama olayının şüphelileri sevk edildikleri nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği tarafından tutuklanarak kapalı ceza infaz kurumuna gönderildi.

Aydın’ın Efeler ilçesinde bulunan adalet sarayı içerisinde bir duruşma öncesinde meydana gelen bıçaklama olayı ile ilgili polis ekipleri tarafından gözaltına alınan 4 şüpheli, tasarlayarak öldürmeye teşebbüs suçundan tutuklandı.

Şüpheli şahıslar hakkında soruşturma savcılığı tarafından başlatılan adli soruşturmanın devam ettiği öğrenildi.

OLAYIN GEÇMİŞİ

Üzücü olay, 06 Haziran salı günü Aydın adliyesi içerisinde meydana gelmişti. Adliye kaynaklarından alınan bilgiye göre, daha önce aralarında husumet bulunan iki taraf davanın devam eden duruşması için adliyeye geldi.

İddiaya göre adliye içerisine ayakkabısına gizlediği bıçağı sokan şüpheliler A.E., E.G. ve D.H., tanık olarak ifade verecek olan M.Ç.'ye duruşma salonu önünde aniden saldırdı. Yaşanan kavga esnasında M.Ç. isimli vatandaş göğsünden bıçaklandı. Yaralı şahısın yoğun bakımda olduğu aktarıldı.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum