Adalet Bakanlığı GYS sınav ücret duyurusu

Adalet Bakanlığı personeli için GYS sınavına katılacak adaylara özgü duyuru yayınlandı.

Adalet Bakanlığı GYS sınav ücret duyurusu
Editör: adalet.tv
22 Temmuz 2023 - 14:29
Reklam
Resmi duyuru metni: 19 Ağustos 2023 Cumartesi günü yapılacak olan Adalet Bakanlığı Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Sınavlarına ilişkin sınav ücretlerinin https://odeme.meb.gov.tr adresi üzerinden yapılacağı hususu 19.07.2023 tarihli duyurumuzda belirtilmiştir.

Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Sınavlarına ilişkin 18.05.2023 tarihinde yapılan ilk duyuru ile sonraki tarihlerde yapılan ek duyurularda; sınav ücretinin adaylar tarafından yatırılmasına müteakip Milli Eğitim Bakanlığı’nın internet sitesi üzerinden sınav başvurusu işleminin yapılacağı hususuna yer verilmiştir.

Bu itibarla sınav ücretini yatıran adaylar, sınav müracaatlarını yapmaları için MEB'de yer alan internet adresinden başvuru yapacakları sınav yönünden seçim yaparak e-devlet üzerinden kimlik doğrulaması sağlayarak giriş yapmalarına müteakip açılan ekranda sayfanın sağında ve solunda bulunan oklar ile kaydırma yaparak başvuru yapacakları sınavı seçmek sureti ile başvuru işlemlerini tamamlayacaklardır.

“Teşekkürler Başvurunuz başarılı bir şekilde kaydedilmiştir” mesajını içerir ekranın görüntülenmesi ile başvuru işlemi tamamlanmış olacaktır.

23.07.2023 tarihinde saat 23.59 itibarıyla ödeme ve başvuru ekranları kapanacak olup, adayların işlemlerini bu hususu göz önünde bulundurarak yerine getirmeleri,

ÖNEMLE DUYURULUR.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum