Yılbaşı Gecesi film konusu nedir, oyuncu kadrosu ve özeti

Yılbaşı Gecesi film konusu ve tüm detaylar yazımızda.

Yılbaşı Gecesi film konusu nedir, oyuncu kadrosu ve özeti
Editör: ne nedir
31 Aralık 2022 - 03:03 - Güncelleme: 10 Ocak 2023 - 18:56
Reklam
Yılbaşı Gecesi film özeti - Yılbaşı Gecesi filmi, Yılbaşı Gecesi izle, v filmi ne anlatıyor, Yılbaşı Gecesi film konusu, Yılbaşı Gecesi oyuncuları, Yılbaşı Gecesi filmi izle, Yılbaşı Gecesi izle.

30 Aralık'ta vizyona giren Yılbaşı Gecesi filmi Gülse Birsel yapımıdır. Oyuncu kadrosu oldukça güçlüdür. Başrollerinde Gülse Birsel, Şebnem Bozoklu, İrem Sak, Boran Kuzum, Büşra Pekin, Ayta Sözeri, Alina Boz, Alican Yücesoy yer almaktadır.

Filmde Ozan ve Didem evlerinde yılbaşı partisi vermek isterler. Pandemiden dolayı ertelenen kutlamada Didem en iyi şekilde organize etmek ister. Ama o gün sokağa çıkma yasağı gelir. Günlerce hazırlık yapan Didem çok üzülür. Eşi ve arkadaşı Serdar komşuları çağırmaya karar verir.

Kızları Ada arkadaşı Togay'ı davet etmek ister. Togay'ın babası mafyadır ve işlemediği bir suçtan dolayı amcasının adamları tarafından aranmaktadır. Bir diğer davetli ise doktor Ahmet Bey'dir. Eşi ile birlikte tatilde olan Ahmet Bey'in evinin bahçivanı ve temizlikçisi evdedir. Ozan, Doktor Ahmet Bey'i çağırmak için gider ama kapıyı bahçivan Ahmet açar ve kendini doktor olarak tanıtır.

Eftelya'da ünlü bir assolisttir ve yasak geldiği için oda komşularının partisine katılır. Seçil ise Serdar'ın eski kız arkadaşıdır ve Diddem'in daveti ile gelir. Değişik misafirlerin katılımı ile eğlenceli ve bir o kadar da maceralı bir yılbaşı gecesi yaşanır.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum