Wednesday dizi konusu nedir

Çok konuşulan Wednesday dizisi ne anlatıyor. Tüm detaylar yazımızda.

Wednesday dizi konusu nedir
Editör: ne nedir
17 Aralık 2022 - 13:33 - Güncelleme: 10 Ocak 2023 - 18:56
Reklam
Wednesday dizi konusu nedir - Wednesday, Wednesday film konusu, Wednesday konusu, Wednesday oyuncuları, Wednesday oyuncuları kimdir, Wednesday neyi anlatıyor, Wednesday izle, Wednesday dansı.

Günlerdir konuşulan dizisinin başrol kadrosunda Jenna Ortega, Emma Myers, Catherine Zeta-Jones, Christina Ricci, Luis Guzmán, Gwendoline Christie yer alıyor.
Wednesday, psişik yeteneklere sahip ucube olarak adlandırılan gruptandır. Kardeşine karışan grup havuz içindeyken pirana koyarak yaralanmalarına sebep olur. Bunun sonucu ailesi onu Nevermore akademisine yazdırır. Burda normal insanlardan farklı olan öğrenciler yeteneklerine göre eğitim görür.
Oda arkadaşı Enid, oldukça renkli bir karakterde ve kurt grubundadır. Wednesday ise koyu renkleri sever. Bu yüzden bantla odayı ikiye ayırırlar ve kendi istedikleri şekilde dekore ederler.

Ailesi Wednesday'a yardımcı olması için el olan Şey'i bırakır. BU arada ormanda sık sık ölümler oluyordur. Canavar kurbanları aynı şekilde öldürüp bir uzuvlarını alır. Bu ölüm Wednesday'ı harekete geçirir. Canavarın kim olduğunu bulmaya çalışır. Aynı zamanda okul dışında psikologa gider. Uğradığı kafedeki Tyler, ona yakın davranmaya çalışır. Tyler'ın babası polistir ve bu yakınlaşmayı onaylamaz. Tyler'ın annesi de bir ucubedir. Babası bu durumun tekrarlanmasından korkar.

Wednesday, onu seven Xavier'in canavar olduğunu düşünür ve onu yakalattırır. Ama gerçek böyle değildir. Gerçek canavar Tyler'dır. Tyler'ın annesi hyda türünden bir canavardır. Bu özelliğini keşfeden Nevermore akademisinde hocalık yapan Mariliyn, Tyler'ı kullanır ve cinayetler yapmasını sağlayarak kurbanların organlarını toplar. Bu organlar ve Wednesday'ın kanı ile ucubeleri yok etmeye ant içmiş Crackstone'u yeniden diriltir. Ama Wednesday ve Nevermore akademisi hep birlikte bunun üstesinden gelir.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum