Vatan Partisinden Filistin'in Ankara Büyükelçisi Mustafa'ya ziyaret

Vatan Partisi Genel Sekreteri Özgür Bursalı ve beraberindeki heyet, Filistin'in Ankara Büyükelçisi Faed Mustafa'yı ziyaret...

Vatan Partisinden Filistin'in Ankara Büyükelçisi Mustafa'ya ziyaret
Editör: AA
24 Ekim 2023 - 13:28
Vatan Partisi Genel Sekreteri Özgür Bursalı ve beraberindeki heyet, Filistin'in Ankara Büyükelçisi Faed Mustafa'yı ziyaret etti.

Filistin'in Ankara Büyükelçiliği'nde gerçekleştirilen basına kapalı görüşmenin ardından Mustafa ve Bursalı, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Mustafa, İsrail'in Filistinlilere yönelik saldırılarının 19 gündür devam ettiğini belirterek, verdikleri destekten dolayı Vatan Partisi heyetine teşekkür etti.

İsrail'i destekleyen ülkelerden, bu görüşlerini değiştirip vicdanlarını kullanarak Filistin'in yanında durmalarını isteyen Büyükelçi Mustafa, özgürlüklerine kavuşana kadar dik durmaya devam edeceklerini söyledi.

Orta Doğu'nun problemlerini çözmek ve bölgede istikrar ve huzur olması için Filistin'e haklarının verilmesi gerektiğini vurgulayan Faed Mustafa, tüm devletlerin bu konuda çaba sarf ederek, Filistin halkının yanında durması gerektiğini bildirdi.

Vatan Partisi Genel Sekreteri Bursalı da kabulleri için Büyükelçi Mustafa'ya teşekkür ederek, "Hepimiz Filistinliyiz ve Filistin'deyiz." dedi.


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum