The Noel Diary film özeti, yılbaşında izleyebileceğiniz filmler

The Noel Diary film özeti yazımızda.

The Noel Diary film özeti, yılbaşında izleyebileceğiniz filmler
Editör: ne nedir
09 Aralık 2022 - 00:19 - Güncelleme: 10 Ocak 2023 - 18:56
Reklam
The Noel Diary film özeti - The Noel Diary, The Noel Diary konusu, The Noel Diary film özeti, The Noel Diary film konusu, yılbaşı filmleri, yılbaşında izlenecek filmler, The Noel Diary oyuncuları.

2022 yapımı filmin başrollerinde Justin Harley, Barrett Doss yer alıyor. Film genel olarak yılbaşı zamanı geçiyor. Ünlü bir yazar olan ve kitapları çoksatan listesine giren Jacop Turner annesinin ölüm haberini aldıktan sonra çocukken yaşadıkları eve gelir.
Annesi ile uzun süredir görüşmeyen Jacob eve gidince anıları tekrar hatırlar. Eski bir komşusunu görür ve ondan babasının da cenazeye geldiğini öğrenir. Jacob yalnız yaşayan ve evlenmeyi düşünmeyen biridir. Evi toplamaya geldiği bir gün evin karşısında bekleyen bir kadın görür. Kadın eve gelir ve annesinin eskiden bu evin dadısı olduğunu söyler.

Jacob uzun süredir buraya gelmediğini ve eskiye dair bir şey hatırlamadığını söyler. Ama aklına komşuları Ellie gelir. Ellie eski aile dostları olduğu için onun bilgisi olduğunu düşünür. Ellie ise en doğru bilgiyi Jacob'un babasının verceğini söyler ve onun adresini verir.

Jacob ve Rachel, yolculuğa çıkarlar. Bu sırada evde buldukları günlüğü Rachel okur ve annesine ait olduğunu anlar. Uzun yolculuk sonrası Jacob'un babasının evine gelirler. Uzun süredir babasıyla görüşmeyen Jacob'un beklediğinden daha iyi geçer görüşme.

Bu yolculuk sırasında Jacob, Rachel'den hoşlanmaya başlar. Ama Rachel nişanlıdır. Ondan etkilenmeye başlasa da bunun olamayacağını söyler. Jacob ise evine kadar giderek ona tekrar aşkını ilan eder. Onu reddeden Rachel, filmin sonunda gerçekten Jacob'u sevdiğini anlar ve onun yanına geri döner.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum