Recep İvedik 7 konusu nedir, film yorumları ve özeti

Recep İvedik 7 filminin özeti yazımızda.

Recep İvedik 7 konusu nedir, film yorumları ve özeti
Editör: ne nedir
15 Aralık 2022 - 00:36 - Güncelleme: 10 Ocak 2023 - 18:56
Reklam
Recep İvedik 7 - Recep İvedik, Recep İvedik 7, Recep İvedik 7 konusu, Recep İvedik 7 ne anlatıyor, Recep İvedik 7 izle.

Geçtiğimiz günlerde yayınlanan Recep İvedik 7.bölümüyle seyirciyle buluştu. Başrollerinde Recep İvedik, Öznur Serçeler ve Nurullah Çelebi yer alıyor.

Filmin başında Recep İvedik'e 900 TL'lik fatura gelir. Komşusuna bunu anlatılırken babannesindan kalan köydeki evin tapusunu görür komşusu ve oraya gitmeyi teklif eder. Birlikte oraya giderler. Karşı arsada da avukat Büşra ile tanışır. Ona da dedesinden miras kalmıştır.

Köyün muhtarı Recep'in çocukluk arkadaşıdır. Köy arsasını Çökelek Holding tarafından alındığını öğrenir. Muhtar sayesinde arsa sahiplerinin yüzde 50'si onay vermiştir. Bu yüzden Avukat Büşra iptal kararı aldıramaz.

Ama köylü kadınlar, arazinin yarısının tapusunun kendi üstlerine olduğunu onlara sormadan onay verilmeyeceğini söyler.Muhtar arazi çoğunluğunun sağlanması için ihtiyar heyeti binasını, okulu da holdinge verir. Recep, Büşra ve köylülerin yardımıyla Muhtar işinden alınır. Geçici Muhtar Recep olur. Recep, köyü kurtarmak için çalışmalarına devam eder.
Murat Dalkılış destek için köye gelir, video çeker. Daha çok gündeme gelmesi için 8'de paylaşacağını söyler. Recep, Murat'ı ve menajerini yemeğe götürür. Murat, vegan olduğunu söylediği için ona mantar ısmarlar. Mantar zehirli çıkar ve Murat zehirlenir. Videoyuda yayınlayamaz.

Holding'in sahiplerinden Erdem'in yabancı yatırımcılarla konuştuğu videoyu gizlice çeken Recep bunu internete sızdırır. Kısa sürede gündem olur ve köye destek vermek için yüzlerce kişi gelir. Uğraşlar sonucu köyü holdingten kurtarırlar.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 1 Yorum