Perfect Date film özeti, filmin konusu nedir

Perfect Date film özeti yazımızda.

Perfect Date film özeti, filmin konusu nedir
Editör: ne nedir
08 Aralık 2022 - 00:30 - Güncelleme: 10 Ocak 2023 - 18:56
Reklam
Perfect Date film özeti - Perfect Date film özeti, Perfect Date filmi, Perfect Date film konusu, Perfect Date oyuncuları, Perfect Date filmi ne anlatıyor.

Başrollerinde Noah Centineo, Laura Marano, Camila Mendes'in paylaştığı film 2019 yılında vizyona girdi. Film romantik/komedi türünde.

Brooks Rattigan, babasıyla yaşaayn lise öğrencisidir. Sandviççide çalışır, Yale üniversitesine gitmek, zengin ve popüler olmak ve en popüler kızla çıkmak istemektedir.

Çalıştığı yere gelen müşterinin söylediklerini duyar ve onun yerine genç kızı baloda dansa götürmek için para alır. Arabasını da alan Brooks, Celia ile böyle tanışır ve onunla baloya gider.

Bu işi iyi yaptığını anlayınca arkadaşına böyle bir uygulama yapmasını söyler. Bunu meslek haline getirir ve uygulamadan gelen isteklere göre kılık değiştirip davetlere katılır.

Celia ile başta sevgili rolü yapsa da ikisinin de hoşlandığı başka kişiler olduğu için sahte bir ayrılma sahnesi yaparlar. Brooks'un sevdiği kız Shelby ise bu fırsatı kaçırmaz ve Brooks ile konuşur. Brooks'un zengin olduğunu zannediyordur ve onunla başka bir baloya gider.

Brooks'un eski bir gçrüşmede yer aldığı kız ise bunu ağzından kaçırır. Shelby, olup biteni sonradana nlar ve Brooks'u bırakır.

Celia ise hoşlandığını sandığı kişinin ona göre biri olmadığını anlar. Brooks, Celia'dan hoşlandığını anlar ve ona bunu mektup vererek anlatır. Dizinin sonunda ise Brooks ve Celia sevgili olurlar.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum