Oh Belinda film konusu nedir

Oh Belinda film konusu, oyuncu kadrosu ve daha fazla detay yazımızda.

Oh Belinda film konusu nedir
Editör: ne nedir
13 Nisan 2023 - 01:10
Reklam
Oh Belinda film konusu - Oh Belinda, Oh Belinda filmi, Oh Belinda film özeti, Oh Belinda film konusu, Oh Belinda oyuncuları, Oh Belinda ne anlatıyor, Oh Belinda kadrosu.

Başrollerinde Neslihan Atagül, Serkan Çayoğlu, Necip Memili yer alan film geçtiğimiz günlerde yayınlandı.
Dilara Başaran, başarıkı bir tiyatro oyuncusudur. Erkek arakadaşı Serkan'da onun gibi oyuncudur. Arkadaşları Arzu ise Dilara'yı kıskanır ve sergiledikleri oyunda baş karakter olmak ister. Harika ve diğerleri adındaki gösterileridne Dilara, başroldür. Dilara, Belinda adında bir şampuan firması ile reklam anlaşması imzalar. Şampuan reklamı çekiminin konusu gelir. Dilara, Handan adında bir bankacıyı canlandıracaktır. Handan, işten çıkıp eve gelip 2 çocuğuyla ilgilenen ilgili bir ev hanımıdır aynı zamanda. Reklam filminde sofraya dolma getiren ve eşi ile şampuan hakkında konuşacaklardır. Dilara bu senaryoyu çok saçma bulur ve kabul etmek istemez. Yüklü bir tazminat ödeyeceği için kabul etmek zorunda kalır.

Banyo sahnesinde şampuan ile saçlarını yıkarken role kendini vermez. Yönetmek kendşni vererek oynamasını, Handan olmasını ister. Dilara, rolüne kendini kaptırır ve Handan olarak kendini hayal eder. 2 çocuk annesidir, sevgilisinin evine gittiğinde onu tanımadığını söyler. Oyunun başrolünü Arzu almıştır. Dilara Başaran diye biri yoktur. Gidip Serkan'la konuşur ve bir şans ister. Serkan, onun kendini gösterebilmesi için tiyatroya çağırır. Dilara'nın oyunculuğu çok beğenilir. Ancak oyun günü geldiğinde oyuna geç kalır. Bu sırada hayalinden çıkar ve reklam çekimi de bitmiştir. 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 1 Yorum